USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

З сайту російського суду зникло рішення, в якому визнавалась присутність російських військ на Донбасі

16 Грудня 2021 22:22
З сайту Кіровського райсуду Ростова-на-Дону зник текст рішення, в якому визнавалась присутність російських військовослужбовців на Донбасі. Про це повідомляє російське видання Новая газета.

Текст рішення видалили після публікацій у ЗМІ, але його початковий варіант зберігся у веб-архіві.

16 грудня ЗМІ зауважили, що Кіровський районний суд у Ростові-на-Дону вперше офіційно визнав присутність збройних сил РФ на Донбасі. Про це йдеться в матеріалах справи про корупцію під час постачання продовольства російським військовим, що несуть бойове чергування в ОРДЛО.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у повідомленні суду «може бути помилка». Він продовжує стверджувати, що російські війська «не перебували і не перебувають на Донбасі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus