USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З українських потягів приберуть фіранки і пір'яні подушки

8 Жовтня 2016 20:40
У зв'язку із введенням європейського сервісу з гігієни і зручності Укрзалізниця вирішили відмовитися від пір'яних подушок і фіранок на вікнах.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Так, обіцяють цього року капітально відремонтувати до 100 пасажирських вагонів, наступного - 200.

"Плануємо внести зміни до стандартів, відмовимося від подушок "на пір'ї" і ковдр у пилюці. Ми введемо європейський сервіс, який повністю відповідатиме гігієні та зручності. Виключно ролети на вікнах", - йдеться у дописі.

Обговорили також питання приведення до єдиних норм залізничних станцій.

До грудня цього року всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло вестиметься виключно українською та англійською мовами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Артьомчик Показати IP 8 Жовтня 2016 21:22
Не чіпайте штори. Без них не ті відчуття!
123 Показати IP 8 Жовтня 2016 21:39
Чує моє серце, що буде: "Хотели как лучше, а получилось как всегда..."
Virji Показати IP 8 Жовтня 2016 22:57
Ролети,це модно. Але хто їх буде чистити. Фіранки зняв і постірали. А ролети? Стануть джерелом грязч і інфекції. І потім почнеться шарпанина :піднімання ,опускання. В кінці кінців все поломане, пошарпане. І згідна з Артьомчиком: вагон, тихе пошатування, за фіранками миготіння фонарів станцій,і чай в стакані з металевими підстаканником...... Романтика. Чи вам краще одноразові пластикові стакани?
Марічка Показати IP 9 Жовтня 2016 11:26
Для кацапів окремий причіпний вагон з соломою горілкою і стойлами свинячими а до Москви увесь такий свинарник. Вони цього варті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus