USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

З великодніми подарунками волонтери-афганці вирушили на схід

11 Квітня 2017 21:21
Не минуло й місяця, як волинські волонтери-афганці знову відправляються на схід України – в зону АТО. Цього разу серед традиційних речей, які так необхідні на передовій, це - справжні домашні паски, ковбаски і багато інших смаколиків.

«Великдень – це свято, яке святкуватимуть всі: і ми, і ті, хто на передовій. Адже саме завдяки їм, ми маємо мирне небо над головою. Тому було докладено максимум зусиль, щоб великодній стіл на передовій нічим не відрізнявся від нашого», - розповідає голова Волинської обласної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» Григорій Павлович.
Маршрут «великоднього ескорту» пролягатиме через найгарячіші точки в зоні бойових дій. До речі, з передової волонтери теж повернуться не з порожніми руками, а привезуть техніку, яка потребує нагального ремонту.

Принагідно Волинська обласна організація «Української спілки ветеранів Афнаністану» висловлює щиру вдячність всім, хто доклав максимум зусиль до організації поїздки, а зокрема: Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», «Теремно-хліб», ПП Дмитруку Олегу Миколайовичу, підприємцю Ігорю Єнджайовському, ТОВ «Вентура Ю.А», сім’ї Андрушечек, Віктору Шкілю, Дмитру Гарболінському, МП «Забіяка», «Луцьк-Експрес» в особі Валерія Бутка, Ірині Левчук, мережі супермаркетів «Наш край».

Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр(позор) Показати IP 11 Квітня 2017 22:08
Ну хоть раз без Мудрика обійшлись.
51-му Показати IP 12 Квітня 2017 17:06
А то що Мудрик вам заважає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus