USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

З Волині на Житомирщину постачали фальсифікований спирт

2 Січня 2023 16:42
Днями поліцейські провели обшуки на території Волинської та Житомирської областей, у результаті чого вилучили близько 600 літрів горілки сумнівної якості. Триває встановлення усіх причетних до нелегального бізнесу.

Викриття масштабного каналу стало результатом спільної роботи слідчих Слідчого управління та оперативників відділу захисту інтересів суспільства і держави ГУНП Житомирщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, інформують у поліції Житомирщини.

Розкручування схеми розпочалося із затримання улітку 2022 на одному з блокпостів поблизу Житомира автомобіля, в якому перевозилось близько 2 тонн етилового спирту без жодних документів на вантаж. Тоді поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України та у його рамках встановлювали походження і призначення фальсифікату.

Як з’ясувалось, потрапляв він у регіон з Волині.

Для документування протиправної діяльності 30 грудня поліцейські провели 5 санкціонованих обшуків. Безпосередньо у Житомирі слідчі дії пройшли у трьох складських приміщеннях та у кафе, де продавався фальсифікат. Загалом у результаті обшуків було вилучено більш як 600 л горілки, 120 л спирту, 20 л коньяку, обладнання для фасування та інші речові докази.

Усе вилучене слідчі направили на експертне дослідження до регіонального Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Триває досудове розслідування, у ході якого встановлюються усі особи, причетні до незаконної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus