USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

З волинських вчителів тихцем збирають кошти, бо їде «ревізор»?

12 Листопада 2015 23:50
В Любомльський район навідались фахівці з Луцька. По школах одразу ж почали ширитися чутки про те, що декілька днів роботу вчителів початкових класів перевірятимуть обласні методисти. А місцеві вчителі повідомляють, що з них збирають гроші для зустрічі перевіряючих.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини написали читачі видання у рубриці «Повідом Новину».

«Допоможіть! Вранці подзвонили в школи з Любомльського райвно і сказали всім вчителям молодших класів здати по сто гривень, бо з Луцька (облно) їде перевірка! Скільки пан Стрільчук (начальник районного управління освіти - ред.) буде ще тривати це здирництво? Де контролюючі органи?», - йдеться у повідомленні.

Те, що з вчителів у Любомльському районі збирають гроші, підтвердили ще декілька надійних джерел у районі. Щоправда, усі вчителі себе не називають, на камеру спілкуватися не хочуть і кажуть, що ніхто не пояснює навіщо збирають гроші.

«Дехто обурюється, але всі гроші здають. Правда, ніхто не каже, навіщо ці гроші, на що вони мають піти. Просто кажуть, здавайте по 100 гривень, їде перевірка. Без пояснень. Але наголошують, щоб ніхто про це не знав», - каже джерело.

Власне, на питання про те, чи дійсно є такий факт в школах, перша відповідь, яка лунає: «А ви звідки знаєте?»

Схема здачі цих грошей наступна: районний методист телефонує керівникам «кущових» методоб’єднань, за якими закріплені по декілька шкіл, а ті, своєю чергою, обдзвонюють вчителів початкових класів. Якщо порахувати, що в районі більше 4 десятків шкіл, у кожній з яких в середньому по три вчителя початкових класів, зібрані суми виглядають досить солідними.

До слова, з власних джерел стало відомо про те, як зустрічали в районі обласну перевірку років 5-6 тому. Так, збирали гроші і тоді. Щоправда, тоді пояснювали, що треба перевіряючим оплатити готель, харчування. Хоча, зауважували вчителі, перевіряючим оплачують відрядження.

Однак, стрічали тоді «ревізорів» з хлібом-сіллю. Ще й гостинців надавали. Заздалегідь просили принести домашню консервацію, ковбасу, м’ясо, сир, мед, горіхи, сухофрукти. Все мало бути натуральне, свіженьке. Продукти, які швидко псуються, просили приносити в той день, коли перевіряючі мали їхати.

Цього разу, стверджують джерела, поки що обійшлося без гостинців – лише 100 гривнями. Педагоги хоч і обурюються, та все ж гроші здають: бо, кажуть, що «придертися» завжди можна знайти до чого. Навіть найменша помарка в журналі може коштувати чимало нервів. Відтак, вони воліють не ризикувати.

На жаль, офіційно цю інформацію підтверджувати ніхто не наважується, як і повідомляти в правоохоронні органи чи обласне управління освіти.

Кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини зателефонували у Любомльську райдержадміністрацію з проханням підтвердити або ж спростувати цю інформацію. Звичайно, збирання з педагогів по 100 гривень для перевіряючих, ніхто не підтвердив.

Начальник відділу освіти Любомльської РДА Василь Стрільчук повідомив, що на момент нашої розмови він уже знав про цю інформацію з коментарів зі сторінок нашого видання. Відтак, він провів ціле розслідування.

«Ми перевірили всі факти, провели ціле розслідування. Я розмовляв з директорами шкіл, методистами – ніхто нічого не здавав. Якщо хтось з вчителів щось здавав – то це на підручники і додаткові методичні матеріали. У нас є така практика співпраці з продавцями методичної літератури. Це, очевидно, хтось дофантазував, щоб кинути тінь на наших працівників і відділ. Я уже знаю, хто розповсюдив цю інформацію – це люди, які хочуть загострити ситуацію», - запевняє чиновник.

Начальник районного управління освіти каже: є практика в районі, коли через методистів у школах реалізовують додаткові робочі зошити, підручники. Але жодних зборів коштів для перевіряючих, не було, переконує він.

Цього разу, каже він, приїжджали не чиновники з обласного управління освіти, а методист з Волинського інституту післядипломної освіти, який побував за два дні всього у чотирьох школах району, та й поїхав до Луцька.

«Не було жодних ресторанів, методист жила в своєї подруги. Це була не перевірка, а методична допомога Волинського інституту післядипломної освіти», - пояснив Василь Стрільчук.

Додамо: власні джерела інформують, що буквально учора педагогам пообіцяли повернути зібрані гроші. Вочевидь, кажуть, невеликий шум навколо цієї ситуації, посприяв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 162
Вова Показати IP 13 Листопада 2015 02:26
А так це було ВІПО, так чого ж зразу не сказали, їм і в Луцьку скидаються і в Луцькому районі, це досить крутий конвертаційний центр який до освіти немає жодного відношення, а міліція? так їм добиратися далекувато.
З Луцька Показати IP 13 Листопада 2015 08:49
Хто б знав, як вчителям набридло це ВІППО! Заповідник для відставних чиновників і любителів непильного проводження часу. Про лекції давності 20+ всі давно знають. Тепер нова фішка - типу навчальні ігри для дітй, але участь в них платна. І йдуть накази по школах, щоб "залучати" дітей, бо круті "методисти" з того навар мають. Як було гниле болото, так і осталось.
123 Показати IP 13 Листопада 2015 10:07
нічого ніхто не здавав,але гроші обіцяли повернути!!!! сміх та й годі
Директор Показати IP 13 Листопада 2015 10:32
що за народ скупий пішов ? А дати їсти перевіряючим треба чи ні? А якщо гостинця з собою дати (харчів) - то не хабар, а вгощення, казав колись ревізор. Чи хай їдуть зі своїми тормозками? А я чого маю за свою зарплату все організовувати, родичі мої їдуть чи хто?
Віка до Директор Показати IP 13 Листопада 2015 14:10
Хай їдуть зі своїми тормозками - і ніяких скандалів.
Іван Показати IP 13 Листопада 2015 14:56
Щоб судити про когось,спочатку подивись на себе. І де у вас береться стільки злості, зеленої піни? А ти Вова і з Луцька дай сам мічені гроші,як зараз це модно робити, а потім заяви куди потрібно, а не ляпай один з другим язиком.
Івану до Іван Показати IP 16 Листопада 2015 11:10
В тому той справа, що ні до чого не придерешся. Але, правдивий коментар нижче "Здихають від прокльонів"... Одна зимою освітянка уже пішла в пекло з обласного управління і інші керовніки підуть, відчують усе те, що відчувають люди, яких вони обідрали за життя, а то й у три рази більше.
Контра. Показати IP 13 Листопада 2015 20:57
В Стрільчука руки ліпкі,хотів під виглядом перевірки трохи заробити, як це було раніше. Махлює -бо має прикриття . Громадськість скоро про все дізнається!.
Іриніда Показати IP 14 Листопада 2015 17:50
Ото було б сміху, якби написали: факти підтвердились! Звичайно, що не здавали, але головне, що повернули! Освітяни в усі часи такі були і будуть, бо вони живуть в таких вони умовах!
учитель до Іриніда Показати IP 15 Листопада 2015 15:28
Поки будемо мовчати будуть дерти з нас гроші!
Ірина Показати IP 14 Листопада 2015 21:00
Скільки можна терпіти ці недоречні кляузи?Перш ніж стержувати такі про речі потрібно придявити докази і джероло,а тоді когось у чомусь звинувачувати.Напевно,таким людям, які це все видумують не вистачає роботи.
Волинь Показати IP 15 Листопада 2015 08:36
Багато раз писав про розкрадання грошей в освітній сфері міста Луцька. А ця чума також є в усій системі України. Нічим не брезгують державні чиновники для збагачення , а пізніше здихають від прокльонів.Неодноразово писав заклик до ревізорів, прокурорів, депутатів перевірити навчальні заклади , повернути накрадені десятки мільйонів гривень спритниками освіти ( директори шкіл. садочків , їхні куратори в міськно і облно) . Дуже гнила освітня система. Крадуть трьома найпоширенішими способами : 1. Завищені ціни на товари та послуги. 2. Приписані працівники ( рахуються на роботі, самі працюють на ринку чи загаряють на Гаїті , а гроші віддають директору).3.Приписки в актах ремонтних робіт. До роботи, любі друзі, повернемо вкрадені гроші у казну міста для ремонту будинків та доріг. Слава Україні !
Анонім до Волинь Показати IP 15 Листопада 2015 20:57
я з вами цілком згідний і дуже прошу перевірити маневицьке районо яким керував хапуга гаврилюк а допомогав йому неук лучко .
ого Показати IP 15 Листопада 2015 21:46
освіта на Волині рулить,бачимо майже в кожному районі!!!
Вчителька Показати IP 16 Листопада 2015 09:00
Зате начальникам освіти живеться добре, в них голова не болить, як дотянути до наступної зарплати. Такі реалії нашого життя.
Ще одна вчителька Показати IP 16 Листопада 2015 14:32
В Луцьку ше 3 роки назад по 100 грн.здавали, бо й справді проблеми зі здоров'ям після ПЕРЕВІРКИ (безкоштовної) будуть вартувати більшого. Цікаво, чи пройшла у нас інфляція за цей час???
патріот Показати IP 16 Листопада 2015 18:22
Що ж тут казати приїхали, нагрузили "Методичною мішурою", прилякали сіятелів розумного і вічного, а потім наклали в торби і відправили восвоясі. Ну й обласне управління, не тільки ВІППО, про це добре знає, особливо Корець Ангеліна Йосипівна ( куратор району) в неї друзів цілий район є кого навчати.... Гнати її як і Загреву з облно. Нових, молодих, амбіційних, які ще можуть щось зробити в освіті....
педагог до патріот Показати IP 16 Листопада 2015 20:57
Читаєш всі коментарі і дивуєшся.Ви,шановні освітяни,повинні плекати любов до навчання в учнів,повагу до старшого, а не лити один на одного бруд! Кому це вигідно?Переконаний,що нові реформи поставлять всі крапки над і...У кожного своя місія : одні працюють,інші надають методичну допомогу чи контролюють. А дехто просто займається дурницями. Нові,молоді,амбіційні не мають бажання працювати взагалі.Таких,які хочуть працювати , віддаватися вчительській справі небагато. Нажаль одиниці можуть взяти на себе відповідальність за навчання і виховання майбутнього покоління" Гідність держави зрештою залежить від гідності особистостей, які її створюють. "(Д.Міль)
Руслана до педагог Показати IP 25 Листопада 2015 23:37
Молоді, амбіційні хочуть працювати, але їм за пенсіонерами, місця ніде не мае! В Шацькому районі 40% працюючих пенсіонерів. А молодим спеціалістам де подітися? їздити на заробітки??? Ганьба нашій владі!!!!
Ганнуся до Руслана Показати IP 29 Листопада 2015 15:21
Ще просимо приїхати кореспондента з Волинських новин в Шацький відділ освіти. Ми, усі бухгалтери написали заяви на звільнення начальнику відділу освіти Павлею А.Д., всіх було звільнено ще й через районну газету "Шацький край" облито неправдивим брудом!!! За стільки років роботи відділу освіти гіршого керівника ще не було!
КРУ до Ганнуся Показати IP 4 Грудня 2015 10:28
Зато набрав уже таких бугалтерів, як треба! Угодних і таких , що не спорять. А люди зарплати по 2-3 місяці не бачать. Дехто получає зарплату в конвертах, а не по відомості. Де правоохоронні органи????
знаю до патріот Показати IP 17 Листопада 2015 10:44
ЗаХреву далеко не погнали, вона працює в секторі профтехосвіти, плахотна її злякалась і лишила на роботі, так що тепер страждає сфера ПТУ. І плахотну теж треба гнати в шию, то не Корець, а плахотна всім "заправляє".
патріот Показати IP 16 Листопада 2015 22:19
Реалії такі ,що з часів майдану нічого на місцях не помінялось. Як були регіонали при владі, вони керують і зараз. Памятаю як стрільчук тоді давав вчителям премії і зразу з райвно звонили здати йому по сто гривень. Пробували дехто не здавати-вже на пенсії!
вчитель Показати IP 18 Листопада 2015 12:47
Неправдива інформація . Я вчителька з села де мала би бути ота перевірка але про збір грошей нічогоо не знала до сьогоднішнього дня. Якщо хтось пише таку неправду то хай пише особисто від себе а не від усіх вчителів.
патріот Показати IP 18 Листопада 2015 14:24
Коли намитниці митник погранічник з кожної машини від 30-100гривень за проїзд нормально а тут якась нісенітнеця із вчителями за гроші то хто їх брав хто давав чи хто бачив що це робили а на митниці кожен бачить дає чує і що з цього а крайні якісь початківці ура аби хтось
ДО вчителя... Показати IP 18 Листопада 2015 14:36
Якщо ви така справедлива то чому не пишете своє ім.я та прізвище та школу яку так образили при зборі грошей.Назвіться... Вас обов.язково нагородять за службу...Сором вч ителько...
директор до ДО вчителя... Показати IP 18 Листопада 2015 16:29
Вірно кажетеііііііі.напевно то ладинська школа
вчитель Показати IP 19 Листопада 2015 22:18
В нашому закладі чотири вчителя початкових класів, але дійсно гроші з нас ніхто не збирав. І нам не соромно стати на захист.Так що, шановні, пишіть особисто від себе.
Директор Показати IP 20 Листопада 2015 13:25
Думаю, очорнити відділ освіти намагається той, хто має велике бажання обійняти посаду начальника або методиста.
Вчитель до вчителя Показати IP 20 Листопада 2015 14:25
А у нашу школу дзвонили з райвно і ми передали гроші.Повернули не всі....Так що пишіть особисто від себе.
вчитель початкових Показати IP 20 Листопада 2015 17:20
Я також гроші не здавав але мені все повернули! Бандітськими методами прцює стріл..........
вчителька до вчитель початкових Показати IP 21 Листопада 2015 20:36
Була на курсах, прекрасні лекціі, виіздили на уроки.для себе взяла багато нового! А щодо грошей, шановні, будьте вчителями, не ганьбіть вчительське покликання! Це вже перебір! Що хтось зафіксував якийсь факт? Назвіться, предявіть факти і не поливайте брудом людей, до яких ще не доросли. Якби й потрібно було здати якісь кошти, сумніваюсь, що хтось когось заставив би. Дехто ніколи принципово на необхідне для роботи не здасть, бо не може змиритись, що не при владі. Ніколи не поважала людей, які розписуються за інших.
один в полі до вчителька Показати IP 22 Листопада 2015 10:24
а гірше нікому не буде, коли назвуться люди і прізвище своє і того кому здавали гроші і коли в яку годину передали і номера купюр можна назвати? а легше кому стане від того? не біда в тому, що сказали про збір коштів , біда в тому щоїх збирали ці гроші і не вперше, і багато раз . людям набридло вони і сказали, поки що в неті, а допечуть то і в слідчого скажуть. то краще не вимагати назватися , бо тоді голови полетять, а дже кров людська не водиця її не можна пити., всі поважають віппо, але перегинати палку не можна.
очевидець Показати IP 22 Листопада 2015 13:10
На рахунок того, що в начальника Любомльського райво Стрільчука В. І. «липкі руки» ще свідчить той факт, що коли одній з директорів оголосили догану за зловживання службовим становищем, то як наслідок вона отримала грошову винагороду до дня вчителя, ще й як представник директорства від району була запрошена на обласну конференцію з нагоди професійного свята. Висновок напрошується єдиний – посада оплачена!!!ф
молодий педагог до очевидець Показати IP 27 Листопада 2015 09:39
пообідати людині мусово. То нехай про це подбає директор Янчук Тетяна (сама трішки схудне) ....Досить обїдати дітей .Але ж вона протеже Васі
БОРИС ЗАВЖДИ ДОПОМОГ Показати IP 22 Листопада 2015 19:46
Любомльським відділом освіти, вже давно не керуе Стрельчук В.І там всіма справами заправляе Машевська Л.А. Це взагалі некомпетентна та невихована в своїй справі особа!!!!!!!!!! зВЕРНІТЬ УВАГУ!!!!!!!!!!!
234 до БОРИС ЗАВЖДИ ДОПОМОГ Показати IP 22 Листопада 2015 21:44
Якщо керує не Стрільчук, а Машевська, то що якого чорта він там робить?
111 Показати IP 23 Листопада 2015 17:23
Бо вона i ним керуе
Вчитель до вчителя Показати IP 23 Листопада 2015 17:54
Машевська не вчитель-вона представник іншої професії!
Освітяни Показати IP 23 Листопада 2015 21:00
І чого ви вчепились до того Стрільчука? Ми його знаємо як людину хорошу і маємо багато прикладів його чуйного ставлення до педагогів району. Наприклад, якщо в 2014-2015 році в одній з шкіл не вистачало одного учня до повного класу, то дозволив дописати «ліву дитину» з іншої школи, щоб вчителька мала зарплату; також педагогу-організатору з дошкільною освітою дозволив нараховувати зарплату по 9 розряду замість 8, щоб людина мала вищу зарплату і в майбутньому гідну пенсію. Ну і що, що директорці дали премію після догани – хіба шкода державних грошей? Таких прикладів можна навести безліч. Це свідчить про те, що пан Стрільчук людина справедлива, чуйна, з розумінням ставиться до проблем вчителів. Паплюжить той, хто спить і бачить себе на його місці.
р. до Освітяни Показати IP 12 Грудня 2015 11:48
Всього то одного учня?
ангел до директорши до р. Показати IP 18 Грудня 2015 23:21
яко якоё це школи стосується якоё це школи стосується яко
067 до ангел до директорши Показати IP 23 Грудня 2015 20:50
Тої, де в директоркі спідниця колін низакриває
людина до 067 Показати IP 31 Грудня 2015 12:47
Це мабуть нашої Олічки стосується.Глянь на себе в дзеркало! Ти ж директорша,а не дівка на виданні.
Вчитель до людина Показати IP 4 Січня 2016 17:48
Назвіть нарешті, що це за школа така цікава. Бо "Олічок" в коротких спідницях на Волині багато.
ЛЮДИНА ДО ВЧИТЕЛЯ до Вчитель Показати IP 15 Січня 2016 21:05
коментар було видалено
людина 025 до Вчитель Показати IP 16 Січня 2016 10:49
Школа ну дуже цікава...і Олічка дуже цікава ...приклад для дітей...
025 до людина 025 Показати IP 1 Лютого 2016 17:54
Подружка в Олічки ше цікавіша,"друг сім'ї", всі секрети по окрузі розносить!!! Жіноча дружба,нічого не скажеш!
педагог до 025 Показати IP 13 Лютого 2016 14:20
Та годі вже писати загадками,назвіть нарешті ту цікаву"ОЛІЧКУ",і ту цікаву "ПОДРУЖКУ",бо вже терпіння вривається дізнатися про кого це йдеться і про яку це школу,судячи з попередніх коментарів.Що слабо сказати в очі,то хоча б напишіть,щоб нікого не мучило.Наберіться сміливості і вперед.Бажаю успіхів!!!
вчитель до педагог Показати IP 22 Березня 2016 12:16
Досить вже клеїти дурня на тему "олічки". Всім відомо хто це. А нездогадливі нехай переглянуть список директорів району - особа з таким іменем там одна, або нехай начальник розкаже сам, кого прикриває і кому все дозволяє.
людина Показати IP 23 Листопада 2015 21:36
Не погоджуюсь! Доволі хороша, компетентна людина. А більш толераннтнішого і розумнішого завідувача, ніж стрільчук не зустрвчав! Перш ніж говорити про когось подивіться на себе.
111 до людини до людина Показати IP 26 Листопада 2015 18:51
АЛЕ ТИ І НЕРОЗУМІЄШСЯ У ЛЮДЯХ ...ЯКИЙ ВІН ТОЛЕРАНТНИЙ...ПРОСТО ВІН ДОБРИЙ АРТИСТ...ТА ХАПУГА..
освіта Показати IP 23 Листопада 2015 21:45
А що всі вчителі такі професіонали? І уроки як слід проводять, і конспекти чемно пишуть, і новітні технологі! Застосовують? І ще погане райво?
Анонім Показати IP 24 Листопада 2015 09:27
За грошi всi хорошi!!!
567 Показати IP 25 Листопада 2015 18:40
Пане Стрільчук, йдіть з посади гідно і своїх протеже заберіть з собою!
darko Показати IP 25 Листопада 2015 18:54
Не вірте у цю брехню, бо все це наклеп на порядних і хороших людей. Тільки людина з "гнилою душею" таке може придумати. Бог їм суддя.
Ольга до darko Показати IP 25 Листопада 2015 19:23
Уточніть в яку саме брехню не вірити
darko Показати IP 25 Листопада 2015 19:12
Не вірте у цю брехню, бо все це наклеп на порядних і хороших людей. Тільки людина з "гнилою душею" таке може придумати. Бог їм суддя.
директоша колишня Показати IP 26 Листопада 2015 13:40
коментар було видалено
слово Показати IP 26 Листопада 2015 14:16
Хоч брехні слухають, а брехунів то б’ють! Брехливі люди жити не дають. Тому брехливих завжди зневажають, Ніколи їх в житті не поважають. То ж тільки правду треба говорити, Щоб мудрими у світі жити.
до слова до слово Показати IP 26 Листопада 2015 17:47
і кому Ви цей вірш присвятили?
@Чортик@ Показати IP 26 Листопада 2015 19:40
правда це все про наше райво ... жахлива правда ... хочеш на роботу - плати ... І не важливо чи є в тебе освіта, стаж роботи чи нема...ПЛАТИ!!!
х до @Чортик@ Показати IP 12 Грудня 2015 11:50
Є факти, ідіть в правоохоронні органи, а не плітки розповсюджуйте.
во Показати IP 27 Листопада 2015 16:19
а конктретно: дата і номер видачі номер наказу
мама учня до вчител Показати IP 27 Листопада 2015 18:28
Цей бардак почався з керівника. Ніхто нікого не контролює. Рвйвно обіймається лише однією проблемою, чим більше зібрати данини! В школах через день уроки скорочені. Вже дано до уроків більшість вчителів не готуються.Все пущене на самоплив ПОТРІБНІ РАДИКАЛЬНІ ЗМІНИ!
вчителька до мама учня до вчител Показати IP 27 Листопада 2015 20:41
Пишіть конкретно, а не розписуйтесь за всіх! Батьки тепер теж забагато прав мають. Вперед здобувайте освіту у попрацюйте у сучасній школі, а тоді поділитесь досвідом.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 19:19
Цікаво, скільки уроків відвідали батьки, щоб так впевнено стверджувати, що вчетилі не готуються до уроків? У мене жодного...
512 до Анонім Показати IP 1 Грудня 2015 21:01
Цікаво, хто ж вас на роботу взяв, якщо ви назву своєї професії з помилкою пишете, вчЕтилю?
прохання до ВН Показати IP 27 Листопада 2015 21:14
видаліть цю статтю,будь ласка,вже набридло
Ssl Показати IP 28 Листопада 2015 20:10
Тому що ,на уроки ніхто батьків не запрошує.А коли запрошуються ,тоді й урок готується.Наперед даєте,що підготувати,а потім запитуєте кращих.
П О Показати IP 2 Грудня 2015 12:25
Дякувати Богу, що курси INTEL пішли на користь нашим волинським педагогам. Чи проходили вони за гроші, чи без, але дечому таки навчилися. Перші спроби залишити свій слід у світовій мережі уже помітні. От якби ще те, що вони пишуть було без граматичних помилок, було дипломатичним і було ПРАВДОЮ, тоді - пишіть на здоров'я!!! Низько, підло і негарно! З такими педагогами бідна освіта і нещасна Україна. Нам за вас соромно! Шановний Василю Івановичу, жоден потік брудної критики не змінить нашого позитивного ставлення до Вас як до людини, як до педагога і як до керівника. Вчителі початкової ланки Згоранського освітнього округу №4.
000 до П О Показати IP 2 Грудня 2015 21:28
На злодійові шапка горить!!!
Побажання Показати IP 2 Грудня 2015 21:46
У пана начальника знов ювілей, Всі хочуть його привітати. Наказ надійшов від хороших людей: Всім школам по сотні здавати. ДО цього питання керовники шкіл Поставились із розумінням: На п'янку здали 50 гриваків, І скінчилося їхнє терпіння. У тостах сказали: -Василю, пора тобі вже манатки збирати! Оцей день народження тут відсвяткуй, А далі пора і честь знати!!!
Olga до Побажання Показати IP 3 Грудня 2015 09:22
Ви дуже талановиті! Ваш вірш гідний захоплення. Особливо мені сподобалися останні стрічки. Браво!!! Натхнення Вам у подальших творах!
патріот до молодого Показати IP 2 Грудня 2015 21:49
Шановні педагоги, у Ваших коментарях зовсім не має здорового глузду... Ви паплюжите те болото , в якому самі плаваєте..і хочете бути при цьому чистенькі... Проте на рахунок "обїдати дітей", то доводжу до вашого відома , що власне це і входить в прямі обовязки директора школи і підпис її у бракеражному журналі свідчить проте, що ваші діти можуть без застережень вживати цю їжу....А коли за правду,то треба назватись і боротись відктито....
125 Показати IP 3 Грудня 2015 11:11
та що Ви кажете! але ж на директора ніхто не розраховує порції111 таке нічим не передбачено! все одно обідає! для цього є сестра медична!
125 Показати IP 3 Грудня 2015 11:16
Шановний директор! Зняттю проби не підлягають продукти промислового виробництва: сосиски, тверді сири, кондитерські вироби (цукерки, вафлі, печиво), хліб, масло вершкове, фрукти, ягоди. Оцінюється тільки вага порції цих продуктів. особа, відповідальна за організацію харчування дітей - не обовязково директор (або інший член бракеражної комісії), знімає пробу безпосередньо за 10 хвилин до видачі їжі після рівномірного перемішування страви в об’ємі не більше однієї порції відповідно до переліку страв, які наведено у меню-розкладі, при температурі, при якій уживається страва;
Вчитель Показати IP 4 Грудня 2015 20:37
Шановні методисти! Нарешті зробіть свою роботу: викладіть в інтернет результати предметних олімпіад, а то вже терпець уривається!!!
Педагог до Вчитель Показати IP 4 Грудня 2015 21:55
Так, ми вже зачекалися результатів олімпіад. Як нас то відчитують зразу, а самі???? тільки чаї ганяють.....
ОЧЕВИДЕЦЬ до Вчитель Показати IP 8 Грудня 2015 17:32
А ЩО РОБИТИ ,КОЛИ ЗАЛИШКИ ПРОДУКТІВ ДИРЕКТОР СШ№3 ЗАВАНТАЖУЄ ПОДРУЗІ В ІНОМАРОЧКУ? СМАЧНОГО , ТАНЮХО!
415 до ОЧЕВИДЕЦЬ Показати IP 12 Грудня 2015 19:25
сфотографувати. заявити. статтю за крадіжку ще ніхто не відмінив
125 Показати IP 11 Грудня 2015 08:34
Любуйся з вікна школи
Перехожий Показати IP 11 Грудня 2015 09:35
Дуже прикро,що люди,які в усі часи були взірцем опиняються в такій ситуації. Опуститись до рівня "базарних бабів" не проблема. Проблема знову стати взірцем.
731 Показати IP 11 Грудня 2015 21:00
в якусь хвилину певно осбоба дещо забулася..як вона йшла по кістках до цієї посади, як прикидалась овечкою..
Анонім Показати IP 11 Грудня 2015 22:46
Це регіонал та щей перебіщик до партії солідарність,мабудь Шум Олександр перевірку направив мабудь нормальний откат получає від Стрільчука!?
Інна Показати IP 12 Грудня 2015 17:26
Таке робиться і в Любешові. Тягнуть усі
Мама учня Показати IP 12 Грудня 2015 21:18
Таке враження , що зош №3 - приватна школа . Пані " дуректор"веде себе так , ніби школа - її власність. Керує як їй заманеться.Набрала "блатних,тупих" кадрів І не боїться нікого. В 9 класах історії практично нема , а дітям екзамен здавати
Мама учня гімназіі-Л Показати IP 12 Грудня 2015 22:38
Така ситуація і у нас.Історія не читається на належному рівні у наших 9 класах.Де відділ освти?Блатних кадрів підкинули і нашим дітям...
Учиниця до Мама учня гімназіі-Л Показати IP 25 Грудня 2015 22:57
А нам на уроках історії вчитиль дозволяє кіна дивитись з ноутбука хаха
батьки учнів Показати IP 23 Грудня 2015 12:42
Тож шановні працівники районо не догоджайте вчителям а робіть так щоб було добре дітям.Ато в школах вже скоро кожен вчитель матиме свій день і в той день вичитуватиме всі свої уроки а на другий день поїде в другу школу заробляти а там і в третю....Ми тоже ходили в школу і ніколи в7-9 класах не було спарених уроків хімії фізики та ін .Тож складіть нормально розклад якщо директори не можуть.Чи попросити допомоги в облоно чи "гарячоїлінії"..,
директор до батьки учнів Показати IP 23 Грудня 2015 20:56
А де ж на 5 годин спеціаліста в школу на 2 дні знайти?може вам відмовили у працевлаштуванні? І чого всі лякають облуон?звільнять у вас того. Вчителя заміну будуть давати бібліотекарю чи іншому хто немає ставки мовнику То то ваші діти виграють у знаннях
Вчитель до методисті Показати IP 23 Грудня 2015 22:46
коли методисти Любомльського райво подадуть результати олімпіад? Виконуйте своі прямі обов.язки...А не по школах іздите перед святами....
Учасники Показати IP 24 Грудня 2015 18:35
Шановні методисти райво! Що це за клоунада? Чому коди учасників олімпіад і близько не збігаються з реальними? Учні свої коди записали!!! Невже і результати олімпіад проплачуються? СОРОМНО!!
сбу до Учасники Показати IP 29 Грудня 2015 20:48
конкертно ---------------хто? який методист? Який напрям?
вчитель до сбу до сбу Показати IP 30 Грудня 2015 12:26
ваша посада дає право це дізнатися без стороньоі допомоги
методист Показати IP 24 Грудня 2015 21:10
А ви не чули.що в цьому відділі освіти все купляється і продається....І ..зовсім не соромно...????
вчитель учасниці олі до методист Показати IP 25 Грудня 2015 13:48
була б Ткачук методистом -все було б чітко. Вона людина чесна й справедлива
вчителі до вчитель учасниці олі Показати IP 27 Грудня 2015 16:41
Діти не можуть показати реальних знань на олімпіадах. Вчителі, які сидять у комісіях допомагають учням зі своїх шкіл виконувати завдання. .доки це буде тривати?
вчитель Показати IP 29 Грудня 2015 22:15
а чому всі мовчать за затримку авансу, зарплати?. Інші райони нашої області завжди отримують виплати без затримок, лише в нас завжди якісь проблеми. Мабуть, для наших працівників потрібні консультанти з області чи Міністерства освіти...
жителька міста Показати IP 8 Січня 2016 13:44
бажаю стрільчуку ще довго й довго працювати на даній посаді.Люди багато добра тобі зробили( Рибачук призначив директором,Глинянчук писала виступи ,Ткачук боролась з опонентами,Соломянюк бавила перевіряючих ,Машевська вигравала тендери),а чим всі ці роки займався ти?
123 Показати IP 8 Січня 2016 13:56
Він гарно жив !Продовжуй.Василю, читати Карнегі, зустрічатись з директрисою центру естетичного розвитку.Ой,це ж таємниця...Твоя посада нам пенсіонеркам вже не світить,але й ти спокою не матимеш.Начувайся злодюго!
батьки до 123 Показати IP 14 Січня 2016 16:06
Невже ти,ВАСИЛЮ,ще не нажерся?Сором тобі хапуго!Ти вже почав економити на дитячих сніданках?А ми ж такі чесні,боремось за здоров,я дітей,за здорову націю,а в кінцевому результаті довчимося до гастритів,панкреотитів і язв,бо нашим дітям припинили варити сніданки.Цікаво звідки поступила ця вказівка в наш район,бо в інших районах не зловживають здоров,ям дітей.Батьки!,биймо на сполох,бо на наших дітях знову хочуть нагріти оті"ЛИПКІ"руки.Сором тобі"ЗЛОДЮГО"
911 до батьки Показати IP 16 Січня 2016 12:47
читайте закон № 911 там наші депути , гузь в тому числі за все проголосували! до чого ту Стрільчук! освіт дихає на ладан через таку комінду звреху! Ви такі мудр ібатькі зайдіть до Сушика М.М. до депутатів районної ради до депутатів сілської ради все їм розкажіть!
Людина Показати IP 15 Січня 2016 21:19
А навіщо годувати школярів? От як самі їдуть по школах, то хочуть щоб і стіл щедрий накрили, і з собою торби покладали. Жоден візит райво без цього не обходиться. Хоч би раз відмовились! Ні сорому, ні совісті!!!
нічого собі Показати IP 16 Січня 2016 12:43
а совість брати гроші за уроки, які не проводяться, а лише пишуться в журналі замін є? а совість ставити учням 5 балів, аби заманити їх до себе на додаткові заняття, а потім ставити їм же за ті самі знання 11 балів є? а совість брати з батьків гроші ( коняк, цукерки, столові набори, скатертини, тощо) за гарні оцінки їхнім діткам є? а совість скорочувати уроки наполовину, а в табелі відпрацювання на оплату ставити повну годину є? а совість прийти на урок без конспекту є? а совість вчити дітей 4 роки математиці, а потім ставити їм 5 балів є? а совість казати батькам про бажані подарунки на день народження, на день вчителя на інші свята( праски, ланцюжки золоті, коштовні годинники, електромясорубки, тощо) є? а совість вимагати купити плазму, крісло, стіл для вчителя є?) а совість що уроку робити котнрольні для дітей є? а совість іти в їдальню і харчуватися за рахунок дитячих порцій є? а совість іти на астетацію і казати що я все зроблю через пять років є? а совість сидіти на уроці 45 хвилин і розказувати діткам про свою ненависть до своїх теперішніх або колишніх чоловіків, свекрух, сусідів, районо, інших дітей, тощо є? у вас є тема уроку, працюйте! а совість не ходити 34 дні літом на роботу , за яку оплоачується державою є? а совість прийти на день народження, їсти хліб, в очі розказувати про повагу, медом лити, а поті м в 22 години вечора того ж дня писати "вірші гідні" Вашого таланту в неті є? не поважаєш, не йди! не поважаєш- не здавай 50 гриваків, ніхто не змушує ж, добровільно!, а грош іприйти 1 версеня до начальник аі просити собі, сидячи на пенсії і зарплаті разо 10 тисяч, і плакати про тяжку хворобу, про лікування, яка не заважає працювати вчителем фізкультури, а в учительській хвалитися, що додому що 5 днів приносять гроші( 2 пенсії, 2 аванси, 2 зарплати)і все за один місця? а діти з дипломами в ПОльщі капусту садять! а совість дотягнути пенсії, мати 60 років, і сидіти на роботі, а ще кричати, що я найкращий педагог на світі, а конкретно, крім скарг батьків в арсеналі такого "дуректора" або горе-вчителя нічого не має є?
Патріот до нічого со до нічого собі Показати IP 22 Січня 2016 12:15
Якщо Ваша інформація достовірна.то звертайтесь до правоохоронних органів! Замовчувати злочин_це теж злочин.
До нічого собі Показати IP 16 Січня 2016 20:41
Ви МОЛОДЕЦЬ! Висказали за всіх!!!!100% попадання!
І так і ні... до До нічого собі Показати IP 20 Січня 2016 19:20
Риба гниє з голови
Я до І так і ні... Показати IP 20 Січня 2016 20:12
Ви молодець
я до І так і ні... Показати IP 22 Січня 2016 17:07
Коли гниє голова то "смердить"і хвіст,я думаю ви це зрозуміли........
постфактум Показати IP 19 Січня 2016 19:31
дурдом "Веселка".
патріот до постфактум Показати IP 25 Січня 2016 15:14
Це результат управліньської діяльності Стрільчука
Ох Показати IP 20 Січня 2016 14:25
Освіта на ЛЮБОМЛЬЩИНІ рулить! БРАВО!
Вчителі Показати IP 25 Січня 2016 12:55
Начальнику,коли вже зарплата буде? Інші райони вже давно аванс отримали,а в нас як завжди!
11 Показати IP 1 Лютого 2016 16:35
Що,отримали зарплату?отож позакривайте роти і сидіть тихо,працьовиті ви наші!
00000 до 11 Показати IP 6 Лютого 2016 11:50
а ви зарплату зі свого карману виплатили?
00 до 0000 до 00000 Показати IP 10 Лютого 2016 11:38
а ти знаєш яка зарплата у Василя?
888 Показати IP 6 Лютого 2016 17:46
Профессия учителя- Божье призванье,зарплата учителя-Божье наказанье.
ох до 888 Показати IP 7 Лютого 2016 18:34
З такими цінами і таким рівнем життя ще затримувати ті нещасні копійки _треба мати совість.
Я до ох Показати IP 7 Лютого 2016 20:37
Райво і совість-поняття несумісні,особливо в Любомлі.
чужинець Показати IP 9 Лютого 2016 13:22
Заспокійтеся, братіє,ми просто живемо у бурхливий час, проте"не треба гівнити тим, хто навколо нас"(казав Кузьма)
Ах Показати IP 9 Лютого 2016 23:31
"ЗаспокІйтеся"-такого слова нема в літературній мові,пора знати,займаючи таку посаду як в тебе,"чужинцю"! А може,"чужинко"?
чужинець до Ах Показати IP 10 Лютого 2016 19:34
Дуже хочеться показати свою літературну грамоту? Причепитися до слова? І не побачити, що акцент на тому, щоб "не гвінити" ? Це ж скільки треба мати злої жовчі? І яка різниця: чужинець чи чужинка? І посада тут при чому?
чужинець до чужинець Показати IP 10 Лютого 2016 19:55
Почитайте укр. поетів, може, ще когось авторитетного,знайдете багато слів, які від серця, а не від правил літератури....
ого Показати IP 10 Лютого 2016 11:35
Не гнівіть Бога педагогічні нездари. Стрільчук багатьом з вас створив всі умови для спокійного життя.А ви сьогодні ще рот розкриваєте. Захотіли ще щось...Янчук говорить
Оленка до ого Показати IP 23 Лютого 2016 20:54
ЛИЗОБЛЮДКА
ого Показати IP 11 Березня 2016 08:58
ти помиляєшся , друже Кожен день дивлюсь на нього і чекаю , коли цього хитрого, мстивого К**ла виженуть,
ого Показати IP 11 Березня 2016 08:58
ти помиляєшся , друже Кожен день дивлюсь на нього і чекаю , коли цього хитрого, мстивого Козла виженуть,
Я до ого Показати IP 11 Березня 2016 20:02
Тут не чекати треба,а діяти,напевно знаєш про незаконні оборудки 'пана',а де знаходиться прокуратура всім відомо.
Ах Показати IP 11 Березня 2016 19:48
Такі в вогні не горять і в воді не тонуть! Прикриває своїх підлабузниць в коротких спідницях і наївно думає ,що ті його підтримають коли крісло захитається,проте ті лише насміхаються !!! Запам'ятай це,"НАЧАЛЬНИКУ"!!!
ох до Ах Показати IP 14 Березня 2016 15:07
А що на його місце хочеться?судячи з коментарів, жаба то душить!
Ах до ох Показати IP 16 Березня 2016 22:18
У мене посада не гірша
ОГО Показати IP 17 Березня 2016 17:16
Його посада мене не цікавить . Він спопелив славні традиції школи , де навчались мої діти. Я шкодую, що в свій час підтримував цього хитрого ЛИСА, який на бабських амбіціях триматься , та ще й грошенятка державні відмиває.Кожен раз знаходить жертву ,на яку списує свої с
ух Показати IP 17 Березня 2016 18:37
А, тож судять по собі і в міру вихованості.Є докази, в прокуратуру!Бо ж дуже гарно поливати брудом анонімно.
ого Показати IP 18 Березня 2016 08:48
А докази : будинок ,квартири в Луцьку,дача в Мельниках, гроші на рахунках в банках, машина нова в синочка ...Яка ж заробітна плата в Стрільчука?Це не бруд.Чому інші вчителі так неживуть.
-&&&- Показати IP 21 Березня 2016 15:15
Супер!!!!!!!!!
браво Показати IP 22 Березня 2016 17:06
Не з дієсловами пишемо окремо! Не рахуй чужі гроші! Закочуй рукави і пахай!
ого Показати IP 25 Березня 2016 10:20
НЕ бачив Стрільчука з закоченими рукавами. У нього по господарству допомагає Сухецький або робітники ближніх шкіл.Круто?
111 Показати IP 25 Березня 2016 10:25
За слова не чіпляйся.Де гроші взяв?
ах Показати IP 29 Березня 2016 15:41
Там де вам не взяти. У Василя макітра добре варить.
Ух до ах Показати IP 2 Квітня 2016 06:44
Ще ні душі ні серця нема
Ми Показати IP 11 Квітня 2016 21:46
Туристичні змагання на славу!учнів однієї "ну дуже цікавої школи"розшукували кілька годин,зате школа "на висоті"!респект і уважуха!
ух Показати IP 12 Квітня 2016 13:59
А директор там не вигорів педагогічно?
Знаю до ух Показати IP 12 Квітня 2016 15:32
Директорка під надійним крилом начальника.Можливо,ще й подяку отримає.Все як завжди.
ого Показати IP 13 Квітня 2016 08:33
ще одну грамоту президента
і Показати IP 13 Квітня 2016 18:14
Той заздріть мовчки ! Ха_ха !
Я до і Показати IP 14 Квітня 2016 12:11
Граматика бажає кращого!
001 до і Показати IP 14 Квітня 2016 15:09
Хто цій Янчук заздрить ?
Знаю до 001 до і Показати IP 14 Квітня 2016 18:41
Мова зовсім не про Янчук,є інша підлабузниця.
Дожилися Показати IP 1 Червня 2016 17:48
Шановний Василь Іванович! На милість Божу збільшіть зарплату молодим директоркам,а то доньці на випускний вечір сукню деякі позичали.
4545 до Дожилися Показати IP 1 Червня 2016 20:59
так , позичали у доньки техпрацівників!!!хто як працює - так і має!!!
Точно до 4545 Показати IP 13 Червня 2016 22:09
Точно! Хто як працює! Хто б казав!
Анонім до Дожилися Показати IP 4 Червня 2016 19:03
А що начальник встановлює зарплату директору? А врешті яке кому діло хто в кого що позичає?Менше заздрість, панове, легше жити стане, бо полускаєте від заздрощів, а декому вже давно час скинути лишні кіло!
справедливі люди Показати IP 1 Червня 2016 22:24
Чуєш,ти, пані із зачернецької.....ми знаємо добре на кого ти пишеш кожен раз -ще одне повідомлення і тобі будуть позичати гроші
123 до справедливі люди Показати IP 12 Червня 2016 22:45
Правда очі коле.
До Ю. до 123 Показати IP 13 Червня 2016 22:06
Нарешті навчелась їдним пальцьом кляцяти? Зводь і далі плітки!У тебе все попереу!!!!!
Сос Показати IP 7 Червня 2016 21:39
Супер! Точно в ціль!
сергей Показати IP 7 Липня 2016 17:00
запрошую вас інспектор Фреймут провірити всі інтернет компанії тому що від мене перекрили сайти
123 Показати IP 20 Липня 2016 10:20
Нехай краще Луценко перевірить діяльність Любомльського районо Василю!Чухай в лікарню.
мешканка Любомля Показати IP 18 Жовтня 2016 15:22
Василь Стрільчук -всім фору дасть, а особливо тепер , коли аксакали з методичного кабінету пішли в
опонент Показати IP 18 Жовтня 2016 15:32
А як це пережила Тетяна Ткачук? На якому рівні стан викладання математики в Любомлі
Микола Показати IP 8 Грудня 2016 20:08
Начальник відділу освіти Маневицької РДА вирішила не платити за кабінети, мотивуючи тим, що вона не об’хала всі шлоли. Для пані Книш В.Л. законів не має. Чи не рабовласницьке ставлення до вчителів? Пора вже зарплату не платити,вчителі ж мовчать поки що...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus