USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З 1 березня у Луцьку 10% білбордів належатимуть новій соціальній рекламі

13 Лютого 2009 14:07
З 1 березня 2009 року стартуватиме нова соціальна кампанія Луцької міськради, яка націлюватиме людей на пошук енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел опалювання. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 13 лютого розповіла директор КП «Луцькреклама» Юлія Кухарчук.
 
На початок року в Луцьку вільними були 80% площ рекламних щитів. Рекламодавці, у зв’язку з фінансовою кризою, знизили свої замовлення на розміщення реклами в обласному центрі Волині, – розповіла Юлія Кухарчук. Також на білбордах заборонено розміщувати рекламу тютюну та алкоголю. Така ситуація, за словами пані Кухарчук, створює можливість розміщення у місті соціальної реклами.
 
Так, у Луцьку активно використовується соціальна реклама, присвячена промоції міста, позитивному ставленню до цінностей рідного краю. З 1 березня 2009 року стартуватиме нова соціальна кампанія Луцької міськради, яка націлюватиметься на пошук енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел опалювання, – сказала пані Кухарчук. Такою рекламою буде зайнято 10% білбордів у місті (тобто 37 штук).
 
Окрім того, в обласному центрі Волині наразі найбільше рекламуються релігійні общини та оператори мобільного зв’язку. Незабаром, прогнозує пані Кухарчук, можуть з’явитися й білборди на передвиборчу тему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Волинський Показати IP 13 Лютого 2009 16:39
Шановна Юлія Кухарчук! У нашому місті справді заборонено на білбордах розміщувати рекламу тютюну та алкоголю. Виникає запитання чому тоді ще місяць-два назад наше місто - Луцьк було обклеєне рекламої горілки Sobieski? І, зокрема, біля церкви та поблизу шкіл? Невже ви тоді не знали про заборону? Чи гроші у Вас на першому плані?
Анонім Показати IP 13 Лютого 2009 17:08
О так Андрію! Респект! І реклама сигарет в нашому місті теж час від час прослідковується. Що на це скаже пані Юля?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus