USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З мініатюрного годинника можна телефонувати і знімати відео

7 Жовтня 2009 12:21
У США до продажу надійшов мініатюрний наручний годинник, який дозволяє знімати відео та здійснювати телефонні дзвінки. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Американська компанія Kempler & Strauss представила W PhoneWatch – найменший у світі наручний годинник з функцією мобільного телефону для мереж GSM.
Пристрій важить всього 48 грамів. Замість традиційного циферблату у нього 1,5-дюймовий сенсорний дисплей, за допомогою якого здійснюється управління гаджетом.
Екран орієнтований на роботу пальцями, хоча за бажання можна використовувати і електронне перо, оскільки натискати на мініатюрні піктограми багатьом буде нелегко.
W PhoneWatch оснащений системою заглушення шуму, вбудованою камерою з функцією запису відео, а також може використовуватися як аудіоплеєр. Вся інформація (фотографії, відео, аудіозаписи) зберігається на карті пам\'яті формату microSD ємністю 4 Гб.
До комплекту входить також Bluetooth-гарнітура Communicator, за допомогою якої можна приймати і здійснювати дзвінки, а також слухати музику на відстані до 5 метрів від W PhoneWatch.
Новинка вже продається в США, де коштує близько 200 доларів, – пише сайт ТСН-наука.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus