USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З початку року на Волині легалізовано 975 найманих працівників

17 Жовтня 2008 10:19
Зусиллями податківців разом із представниками інших контролюючих органів з початку 2008 року легалізовано 975 найманих працівників та заробітну плату в сумі 1085,7 тисячі гривень, – повідомляють 17 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує Волинський регіональний цент зайнятості, податкових агентів, які допустили випадки виплати заробітної плати у розмірі менше мінімального, запросили за період з січня по 15 серпня 2008 року для заслуховувань на  засіданнях комісій при органах місцевої влади та запрошено для проведення співбесід уподаткових органах (1073 юридичних та фізичних осіб-СГД).
В результаті проведеної роботи 675 податкових агентів підвищили рівень виплати заробітної плати, внаслідок чого до бюджету додатково сплачено 235 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб.
На засіданнях комісій при органах місцевої влади заслухано 48 податкових агентів-юридичних осіб, та проведено співбесіди в податкових органах із 84 податковими агентами-юридичними особами та 104 податковими агентами-фізичними особами, які допустили випадки заборгованості по виплаті заробітної плати, за результатами яких 119 платників погасили заборгованість по виплаті заробітної плати в сумі 15,1 мільйона гривень та сплатили до бюджету 1,71 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб.
Крім цього, до органів прокуратури направлено матеріали по 164 податкових агентах, які допустили випадки виплати заробітної плати у розмірі менше мінімального та надіслано Територіальній державній інспекції праці у Волинській області інформацію про встановлені під час перевірок факти порушення трудового законодавства на 61 податкового агента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus