USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Аварійний басейн спортшколи у Володимирі відремонтують

18 Вересня 2022 22:48
Поточний ремонт з усунення аварійності басейну проведуть у центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», що на вулиці Драгоманова, 20 у Володимирі. На ці роботи спрямують до 670 тисячі гривень.

Волинський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» оголосив торги на роботи на сайті Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 вересня.

Ремонт, згідно з технічною специфікацією, включатиме розбирання облицювання стін та укосів з керамічних глазурованих плиток, демонтаж радіаторів, відбивання штукатурки зі стін, просте штукатурення поверхонь стін під плитку, облицювання стін та укосів плиткою, ремонт штукатурки стель та їх водоемульсійне фарбування, установлення опалювальних радіаторів, заміну вентиляційних решіток, демонтаж світильників із лампами розжарювання та бра, монтаж світлодіодних світильників тощо.

Роботи з усунення аварійності басейну центру «Спорт для всіх» мають закінчити до 31 жовтня 2022 року.

Нагадаємо, до кінця року запланували провести поточний ремонт приміщень Олицького ліцею Олицької селищної ради, що на вулиці Шкільній, 14. Ідеться про ремонт спортивного залу, роздягальнь та коридору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 19 Вересня 2022 02:24
Цей коментар прочитають редактори сайту Буг, так як багато новин вони беруть звідси. Отже, шановні редактори, публікуйте будь ласка новини з Волинських Новин, та й з інших сайтів оперативніше. Буває якусь новину прочитаю, а вона на Бузі з'являється лише наступного дня. Якось не серйозно. Із за цього, особисто я на Буг не заходжу більше 6 місяців і нікому не раджу. Дякую за увагу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus