USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

За 27 років незалежності Україна втратила 10 млн населення

26 Серпня 2018 10:52
За роки незалежності Україна втратила десять мільйонів населення, і це лише офіційна статистика, тому що, за найскромнішими підрахунками, за кордон виїхало вісім.

Про це повідомляє Свідок.

Щодня збирають валізи за кордон 73 українця.

За всю історію незалежності України країну в пошуках заробітку залишили 8 мільйонів осіб.

З цього числа трудових мігрантів – половина поповнила населення Росії. По 1,2 млн – працює в Канаді та Польщі, 940 тисяч – у США, 500 тисяч – в Бразилії.

В Італії проживає 231 тисяча українців, а в Німеччині – 230 тисяч.

Кількість емігрантів щорічно збільшується в геометричній прогресії, однак офіційної статистики не існує.

Про масштаби може свідчити хіба що зняття з реєстрації за місцем проживання, коли продаєш нерухомість і сідаєш на літак.

У 2016 році таких було 6,5 тисяч українців, в минулому році їх кількість збільшилася майже в чотири рази – до 22 тисяч. Але є й неофіційні цифри.

У 2017 році Україну покинули більше мільйона осіб. Ще 100 тисяч щомісяця перетинає кордон на роботу. Найбільше українців працює в Польщі – 506,5 тисячі, Росію вибрали 342,4 тисячі українців.

За перші два роки після анексії українських територій громадянство Росії здобули 300 тисяч українців, і це без урахування Криму.

В Італії – 147,7 тисяч і Чехії -150 тисяч українців. Ще 200 тисяч працює в Чехії з польськими візами. Але у цю статистику не увійшли біженці, які покинули територію Донбасу і попрямували у ворожу країну. Додамо до цієї математики не менше 100 тисяч угорських паспортів, які отримали жителі Закарпаття, не покидаючи власних будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Українка Показати IP 26 Серпня 2018 10:57
Президент Росії вперше за вісімнадцять років не привітав україну в знак не визнання її як держави.
Мда до Українка Показати IP 26 Серпня 2018 11:41
Краще напиши,що наш Петро зробив,щоб держава процвітала(а не його декларація(((( і що для украінців,щоб іх життя було достойне.А то як звикли,то всі новини..про сусіда..
дідо до Українка Показати IP 26 Серпня 2018 12:09
в РФ нема президента. за вісімнадцять років в РФ не було демократичних виборів.
123 Показати IP 26 Серпня 2018 12:09
Якщо б ваш сусід у вас би півхати відібрав та зробив би там окремий вхід та паркан би поставив, ви б чекали б від нього привітання з Днем Народження після того?
Степан (Крымчанин) Показати IP 26 Серпня 2018 13:17
Поки україньці не зрозуміють, що націоналізм, як основа державної політики(зовн і внутр), це тупіковий шлях розвитку, держава приречена на деградацію, і крах неминучий. Поки україньці не зрозуміють, що "мовне питання" прищеплено в свідомість соціума політтехнологами з держдепу з 1989 року (приняття Закону "Про мови") розвиток державних інститутів неможливий. Поки в Україні буде існувати ціла армія так званих "активістів"-грантососів, розвиток громадянського суспільства неможливий. Поки політики, журналісти, інтелегенція не усвідомить що за 27 років Україна перетворилася, де-факто, з незалежної держави в неоколонію США, сподіватися на позитивні зміни не доводиться. Поки не відбудеться кардінальна зміна всіх соціальних цінностей навязаних політикой євроунії, посольствами США, Канади та інш., україньці будуть на межі вимирання як етнос.
Емігрантка до Степан (Крымчанин) Показати IP 26 Серпня 2018 15:14
Через те що сам лижеш сраку російськомовним маєш тіпа повні кишені грошей...і ще й іх захищаєш і призиваєш те саме робити інших...гавкнув твій крим, накрився мідним тазіком, там усі балакають по рускі...тіко в кишенях тепер ще більший вітер гуляє,задумався йолопе чому????
Степан (Крымчанин) до Емігрантка Показати IP 26 Серпня 2018 17:29
Якщо тобі пріємно так думати-тішься. Дурень думкой багатіє. Україна приречена тому, що є такі як ти. Всі "досягнення" "незалежной держави" України яка стала колонієй США. Ти не зрозумієшь, але скажу-я люблю країну Україна, і ненавиджу державу Україна. Тобі не дано зрозуміти різницю між поняттям "країна" і "держава". Ця "держава" існує лічені місяці, може роки, 30 річницю ви вже святкувати не будете.
Тобі холує до Степан (Крымчанин) Показати IP 26 Серпня 2018 16:47
Тобі Степане коротко! Ніколи й ніде холуї - с*аколиз не вважались за людей, ОТ І КРИМ ЦЕ НА СОБІ ЗРОЗУМІВ, І ОДЕРЖАВ ЩО ХОТІВ, абхазія, придністровя, карабах вас нічому не навчило, - холуїв совєцької закваски.
Степан (Крымчанин) до Тобі холує Показати IP 26 Серпня 2018 17:38
Той що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus