USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За чиї кошти харчуватимуть волинських школярів

1 Лютого 2016 15:26
Болюче питання фінансування харчування учнів 1-4 класів спробують вирішити за кошти держбюджету.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 1 лютого.

Як нагадав директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк щодо харчування учнів 1-4 класів, за кошти освітньої субвенції нині дозволено фінансувати харчування лише учнів пільгових категорій. Питання досі не вирішене, існують законопроекти, що передбачають фінансування харчування учнів початкових класів за рахунок додатково виділеного ресурсу або освітянської субвенції.

Голова ОДА Володимир Гунчик підтвердив, що підготований законопроект у рамках внесення змін до держбюджету на 2016 рік. Законопроект передбачає фінансування харчування учнів 1-4 класів та пільгових категорій учнів старших класів. Оскільки переважна більшість учнів на Волині мешкає у сільській місцевості, важливо забезпечити у школах нормальний навчальний процес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Чурило Показати IP 1 Лютого 2016 16:01
Вкрай необхідно забезпечувати учнів молодших класів гарячим харчуванням
123 Показати IP 1 Лютого 2016 19:35
А хто не дозволяє харчувати усіх учнів 1- класів за рахунок місцевого бюджету. Виділяйте додаткові кошти і харчуйте. Область перша в Україні по перевиконанню доходів у минулому році. Була б воля народних обранців, а не амбіції, знайшли б кошти на відповідне харчування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus