USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За добу на Сході загинув один військовий. Мапа АТО

20 Вересня 2014 14:38
Запеклі бої тривають на Донбасі попри оголошене ще 5 вересня перемир'я. Про це інформує ТСН.

Основні та найзапекліші бої за минулу добу сконцентрувалися навколо Донецька, Луганська і Дебальцевого. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки та оборони України на своїй сторінці в Twitter.

Цифри АТО на Донбасі за останню добу: 16 випадків відкриття вогню бойовиками по позиціях підрозділів Збройних сил України зафіксували за вчора, 19 вересня, в населених пунктах Донеччини та аеропорту "Донецьк". Біля сіл Новоселівка і Путепровід на Донеччині терористи обстріляли і намагалися захопити українські взводні опорні пункти – сили АТО атаки відбили. На Луганщині терористи обстріляли населені пункти Щастя, Станицю Луганську, Нижньотепле, Фрунзе, Міус, Центральний, Орлівське.

Одного українського військового вбили найманці. Ще сімох поранили. Близько 20 терористів знищили сили АТО, а також - одну реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" та чотири міномети.

187 одиниць вибухонебезпечних предметів протягом доби виявили та вилучили піротехнічні підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій України на звільнених від терористів територіях. Чотири транзитні пункти для зустрічі внутрішньопереміщених осіб функціонують сьогодні на кордоні районів проведення АТО. Нагадаємо, вчора в Мінську відбулися чергові переговори щодо ситуації на Донбасі. Сторони домовилися про дев'ять пунктів наступних дій для вирішення збройного конфлікту на Сході України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дончанин Показати IP 20 Вересня 2014 16:06
коментар було видалено
Бармалєй Показати IP 20 Вересня 2014 17:40
коментар було видалено
Дончанин до Бармалєй Показати IP 20 Вересня 2014 18:02
коментар було видалено
Бормалєй до Дончанин Показати IP 20 Вересня 2014 18:07
Це ти до чого? Я передаю москалям класну пісню. А ти про що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus