USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За кандидатів у заступники мера Луцька голосуватимуть окремо

3 Грудня 2015 10:42
Після наради з керівниками фракцій Луцької міської ради вирішили розглядати кандидатуру кожного з п’яти претендентів на посади заступника міського голови окремо.

Про це йшлося під час першої сесії Луцької міської ради 3 грудня.

Міський голова Микола Романюк повідомив, чому пропонується 5 заступників, а не 4, як це було під час минулої каденції. З його слів, він проаналізував роботу 5 попередніх років та формуючи команду на наступний термін пропонує збільшити кількість заступників. Він запевнив, що це не вплине на збільшення витрат, адже під час наступної сесії міськради депутатам запропонують затвердити нову структуру виконавчих органів міської ради, передбачається скорочення апарату.

Міський голова зауважив, що неодноразово піднімали питання окремого голосування за кожну з кандидатур (а не за 5 одразу, як передбачається у проекті рішення). Отже, після наради з керівниками фракцій погодили проводити відкрите голосування за кожну кандидатуру окремо.

Нагадаємо, раніше під час засідання постійних комісій не кожна з кандидатур здобувала підтримку депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влада народу Показати IP 3 Грудня 2015 11:40
Григоренко -готуйся !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus