USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

10 років за життя п’ятьох людей: завтра волинський прикордонник оскаржуватиме вирок

7 Липня 2016 16:03
Долю волинського прикордонника Василя Білаша, який торік спричинив смертельну ДТП і отримав за це 10 років позбавлення волі, вирішуватиме Апеляційний суд Волинської області. Судове засідання розпочинається завтра, 8 липня 2016 року, о 10 годині.

Після оголошення вироку під стінами суду (Луцьк, вулиця Червоного Хреста, 10) відбудеться брифінг прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу військової прокуратури Західного регіону України Вікторії Кондрашової щодо засудження винуватця смертельної ДТП до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, автокатастрофа трагедія сталася на шляху Ковель-Ягодин поблизу села Старі Кошари Ковельського району. Близько 3 години ночі 12 травня 2015 року на трасі зіткнулися два автомобілі, обійшлося без людських жертв. Помітивши побиті машини, для надання допомоги на узбіччі зупинилися автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксвагент ЛТ». Водії та пасажири вийшли, аби дізнатися обставини аварії. У цей момент із припаркованими авто з невідомих причин зіткнувся «Мітсубіші-Галант», який прямував зі сторони Любомля. У результаті страшної ДТП – п’ять смертей і два каліцтва.

Родичі обвинуваченого упевнені в невинуватості Василя й нарікають на вибіркове правосуддя й те, що його підставили.

Фото з місця трагедії 12 травня 2015 року
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
о! Показати IP 7 Липня 2016 16:42
за 5 життів мінімум 50!
Нана Показати IP 7 Липня 2016 18:48
Його потрібно засудити довічно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus