USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Загинув у день народження: Луцьк прощається з загиблим на сході воїном

28 Листопада 2018 10:29
В обласному центрі Волині розпочалося прощання з загиблим внаслідок обстрілів бійцем 14-ї ОМБР лучанином Віктором Лахаєм, в якого 25 листопада був день народження.

Відспівування героя розпочалося в 10.00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. В 10.45 на Театральному майдані відбудеться громадська панахида.

Зазначимо, що сьогодні зранку тіло воїна зустріли на Цуманському перехресті.

Віктор Лахай народився в селі Велика Глуша Любешівського району. Жив у Луцьку.

25 листопада у Віктора був день народження. У нього залишилися батьки та троє сестр. Віктор Лахай був поранений та помер у результаті обстрілу взводного опорного пункту вночі в селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області.

У зв’язку із похороном військовослужбовця сьогодні у Луцьку оголосили День жалоби, тож на знак скорботи на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємствах, установах, організаціях державної, комунальної та інших форм власності на території міста приспустили Державний Прапор України з чорною стрічкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
отак Показати IP 29 Листопада 2018 20:06
щирі співчуття родині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus