USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

За Кубок Луцька з волейболу боролися чоловічі та жіночі команди: хто переміг. Фото

9 Вересня 2023 20:22
Кубок міста Луцька з волейболу зібрав у Волинській ОДЮСШ кращих спортсменів та спортсменок. За трофей боролися чотири жіночі та чотири чоловічі команди.

Змагання, які в місті провели вперше, організувала Федерація волейболу міста Луцька, підтримку надали департамент молоді та спорту Луцькради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Упродовж дня команди зіграли півфінали, фінал та матчі за третє місце. Серед чоловіків перемогу здобув «Олюртранс» – колектив, що цьогоріч виступатиме у Вищій лізі України. Срібними призерами стали спортсмени з Луцького національного технічного університету, треті – збірна ВНУ, четверті – збірна Луцького педагогічного коледжу.
У жіночих баталіях у фінальному матчі зійшлися представниці ОДЮСШ та команда «Берегиня». Перша партія була за спортшколою, однак їх більш досвідченим опоненткам вистачило сил на камбек. Тож чемпіонство святкувала «Берегиня». А в матчі за бронзу збірна ЛНТУ здолала педколедж.
До вітальних світ долучилися голова Волинської обласної ради та Волинського відділення НОК Григорій Недопад, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, президент Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний, заступник голови департаменту молоді та спорту Луцькради Андрій Булковський, суддівська колегія. Запрошені гості вітали переможців і призерів із вдалими результатами, побажавши їм миру та перемог.
«Волейбол успішно розвивається в місті. Дякую всім тренерам та волейбольним федераціям, що вони працюють як одна команда. Переконаний, що наші молоді та юні спортсмени будуть учасниками збірних України», – розповів голова Волиньради Григорій Недопад.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила Збройні сили України за можливість проводити такі змагання. Також очільниця Фонду привітала присутніх із Днем міста.

«У кожній грі неймовірні емоції дарували юні та досвідчені спортсмени. Приємно було спостерігати за іграми, які видалися цікавими та запеклими. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучився до організації змагань, зокрема подарував нагородну атрибутику, аби кожен спортсмен мав пам’ятну відзнаку про цей день», – зазначила Катерина Шкльода.
Перед народженням організатори виділили кращих гравців у складі кожної з команд. Ними стали Петро Чміль (Педколедж), Андрій Отченаш (ЛНТУ), Андрій Никонюк (ВНУ), Павло Струнець (Олюртранс), Маргарита Салецька (Педколедж), Катерина Шищук (ЛНТУ), Юлія Лукашук (ОДЮСШ-Університет) та Марина Шматюк (Берегиня).
Усі учасники змагань отримали пам’ятні нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Переможцям чоловічого та жіночого кубків вручили їх трофеї. Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
##Монархіст Показати IP 9 Вересня 2023 20:57
Люблю волейболісток... Вони всі такі... висооокі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus