USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За квартиру, даровану родині загиблого, держава вимагає мито і військовий збір

27 Вересня 2016 17:35
Родичі загиблих в АТО звертатимуться до Уряду та парламенту з проханням відмінити військовий збір та мито на квартири, подаровані сім’ям, які втратили своїх захисників на війні.

Про це стало відомо під час зустрічі родин загиблих бійців сьогодні. 27 вересня.

Так, голова громадської організації родин загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан повідомила, що спілка ініціює звернення до Кабміну та Верховної Ради з проханням не знімати платежі з родин загиблих, яким подарували квартири. Так, з її слів, держава вимагає, щоб за подаровані квартири були сплачені 1,5% від вартості квартири військового збору та 5% держмито.

«Це не по-людськи», - зауважує вона і додає: яка ще може бути плата з людей, який ще військовий збір, якщо їхні чоловіки полягли на полі бою.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ ЛУЦЬКИЙ ЗАБУДОВНИК ПОДАРУВАВ КВАРТИРИ РОДИНАМ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ая Показати IP 27 Вересня 2016 18:16
бачу ще один доказ шубравства зайд які знущаються над рідними захисників Батьківщини. Час вже позбутися всіх гройсманенків, всіх яценюконенків і парашенків. Час вже наново співати і робити те що сказано в пісні: ВСТАНЬТЕ ДО БОЮ БРАТЯ ЗА ВОЛЮ, З ВОРОГОМ ЛЮТИМ ЧАС ЗРОБИТИ ЛАД..... В жодній країні світу такого не буває, щоб свої над своїми знущалися так як роблять те чужинці в Україні.
Нова Україна до Ая Показати IP 27 Вересня 2016 19:07
Шо ти мелиш??? Є чіткі норми законодавства, які регулюють норми отримання у власність нерухомого майна. Чому одні мають їх платити інші ні??? Народ не наглійте! Дали квартиру - добре, що дали, а не відписались про неспроможність і т.д. Ти книжок більше почитай в яких закони пишуть, а не про славетну Київську Русь. В АТО загинули тисячі!!! І не всі ті тисячі навіть знайдені з того пекла... Наша країна створена нами, а не кимось - кого вибираємо - того й маємо!
ввв до Нова Україна Показати IP 27 Вересня 2016 21:23
Аналогічне запитання до Нова Україна :" Чому одні мають служити та гинути , а інші НІ ? " Перед тим як комусь робити зауваження потрібно розгледіти моральну сторону питання.Мабуть ніхто із тих хто отримав такі квартири непогодилися б на втрату близької людини в замін на квартирні квадратні метри !!! Це не право близьких загиблих , а обов"язок Держави забеспечити самим необхідним .Вам потрібно писати нік не Нова Україна , а безсовісна Росєя , якось воно вам краще підходить.
снайпер Петро Показати IP 27 Вересня 2016 19:49
А мі**та вони не хочуть у Кабміні?
Ната Показати IP 28 Вересня 2016 07:30
Дали готову квартиру, і ще мало.
арина Показати IP 28 Вересня 2016 11:26
А ти видправ своего тата чи брата чи чоловика в ато загине и Тоби дадуть готову квартиру .не пиши хе***ни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus