USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За Луцьком добудовують «велодоріжку в нікуди»

9 Вересня 2016 13:39
Не пройшло і півроку: за Луцьком нарешті продовжили будувати сумнозвісну велодоріжку, яку народ охрестив "Мирчиною". Велодоріжка на ділянці дороги від Луцька до села Жидичин Ківерцівського району мала стати першим початком амбітного проекту зі створення велоінфраструктури на Волині, - інформує інтернет-видання "Волинь 24".

Директор профільного департаменту облдержадміністрації Іван Мирка свого часу розповідав, що її будівництво відбулося завдяки підтримці міжнародних проектів.

У планах департаменту було й будівництво подібних об'єктів за іншими напрямками.

ЧИТАТИ ЩЕ: В’ЇЗД ДО ЛУЦЬКА: ВІТАЛЬНИЙ БОРД ПЕРЕД ВИБОЇНАМИ І ВЕЛОДОРІЖКА В НІКУДИ

Щоправда згодом велодоріжка під Жидичином стала...довгобудом. Проїхати нею можна було лише метрів 300. А з огляду на те, як амбітно презентував її Іван Мирка, місцеві часто називають доріжку "Мирчиною". Наразі біля велодоріжки кипить робота: дорожники продовжують укладати бруківку. Тож, маємо шанс побачити обіцяну велосипедну інфраструктуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 9 Вересня 2016 13:59
Безхребетні придурки для чого було лізти до влади щоб людям розказати що нічого не можемо зробити якимось лісовим баронам які клали на все,три роки ліс знищують під носом всіх рішал в прокурорських мантіях не говорячи вже про буршти і три роки тіж морди в районі і нікого,ЖОДНОГО не покарано
Анонім Показати IP 9 Вересня 2016 14:15
Краще б дорогу полатали в даному напрямку або вулицю асфальтом вимостили
------- Показати IP 9 Вересня 2016 16:26
На тому відрізку (дороги ) якщо це можна так назвати, два легковики не можуть розминутися !!! Від того що немає ні дороги ні обочини, а вони велодоріжку роблять, це смішно !!! Щоб по цій велодоріжці проїхати треба з Луцька велосипед на горбу принести !!! Не смішіть людей !!!
Анонім Показати IP 9 Вересня 2016 17:05
Д*біли дорогу зробіть спочатку.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2016 06:18
Дорогу відремонтували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus