USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

За минулу добу двоє захисників України загинуло

27 Лютого 2017 09:25
За минулу добу бойовики 62 рази обстріляли українські позиції в зоні АТО. В результаті двоє українських військових загинули, ще двоє отримали поранення, двоє були травмовані. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська з мінометів різних калібрів обстріляли Водяне, Мар’їнку та Широкине, а з стрілецької зброї та гранатометів – Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове, і знову ж Широкине, Мар’їнку та Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар’їнці і Водяному – БМП та БТР, а по Павлополю –танк.

На Донецькому напрямку з танку обстрілювали Піски та шахту Бутівку. Її ж, а також Авдіївку, Кам’янку та Луганське – зі 120 та 82 міліметрових мінометів. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Луганське, Новолуганське та Зайцеве. Верхньоторецьке – БМП окупантів.

На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів загарбники вели вогонь по Попасній, Оріховому та Катеринівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новоолександрівці, Лобачевому та Новозванівці.

Загалом зафіксовано 62 обстріли. Двоє наших військових поранено, двоє – травмовано, двоє захисників України загинуло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Лютого 2017 10:13
Хто проти що би відилити Донбас від Украіни? Я за.Признайте Крим російським, і всеодно ми туди будем іздити, яка різниця чій він. І все війна закінчиться. Невже вам не шкода тих хлопців що гинуть? Не за шо..... А Европі наср.. ти на нас, ми воюем а вони раді і сміються з нас як нас розвели...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus