USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За минулу ніч у Луцьку затримали 6 нетверезих водіїв

4 Березня 2017 19:04
Шість нетверезих водіїв затримали патрульні у Луцьку з п’ятниці на суботу, повідомляє прес-служба поліцейських.

Окрім звичних постанов за порушення ПДР та затримання зловмисників і хуліганів, інспектори виявили шість нетверезих водіїв.


Більшість з них порушували правила дорожнього руху, тож саме цей й привертало увагу полісменів, адже алкоголь знижує здатність адекватно оцінювати ситуацію.

Наймолодший нетверезий водій, 20-річний хлопець, мав 0, 45 проміле алкоголю.

Інший 29-річний громадянин вже вдруге попадається патрульним за кермом напідпитку: цього разу на нього склали відповідний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Справжня епопея розгорнулась з 30 річним водієм Сітроен Берлінго, який рухався вулицею Винниченка по смузі, призначені для маршрутних таксі.

Після зупинки він вибіг та почав конфліктувати з патрульними. З’ясувалось, що ця агресія неспроста: адже було відсутнє посвідчення водія, до того ж мав ознаки алкогольного сп'яніння (пізніше перевірка показала 0, 49 проміле). Транспортний засіб вилучили. Чоловік за останні кілька років 13 разів притягався до адміністративної відповідальності за різними статтями, з них 7 разів – Патрульною поліцією Луцька, здебільшого – за дрібне хуліганство за злісну непокору правоохоронцям.

А ближче до ранку на вулиці Ковельській зупинили Ауді за порушення ПДР. 34-річний водій мав 2, 2 проміле алкоголю в крові. До того ж номерні знаки його автомобіля були зареєстровані на Мерседес, а реєстраційний талон числився як такий, що підлягає знищенню. Тож патрульні оформили на водія відповідні адмінматеріали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка описала транспортний засіб і відправила на евакуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Поліцейським Показати IP 4 Березня 2017 19:37
Водія Х6 який був готовим та створив ДТП вже відмазали? Відкупився? Чому про це не повідомляєте? Чи ви тільки ловите простих сметрних та парковками займаєтесь?
Сашка до Поліцейським Показати IP 5 Березня 2017 01:37
Читай новини уважніше , і закони почитай , і не пиши фігню
До до Сашка Показати IP 5 Березня 2017 14:17
Новини були від журналістів та свідків. Чому офіційно поліція цього не повідомляє? Фігово мислиш, поліцай.
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 22:38
Ще б не мішало поганяти за неправильну парковку на перехресті С.Бандери і В.Винниченка біля прокуратури, там бардак повний. А за п'янку стати біля "Версаля" після півночі і не помилишся..
ку-ку Показати IP 5 Березня 2017 09:44
А скільки не затримали і тільки в Луцьку.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus