USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

За минулий тиждень з Луцька у «гарячі» регіони України відправили майже 7 тонн допомоги

23 Травня 2022 15:12
«Україна вистоїть, бо має непереможний дух братерства і патріотизму» – такими словами дякують лучанам за гуманітарну допомогу жителі деокупованих територій.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Луцький центральний пункт допомоги, що створений розпорядженням міського голови Ігоря Поліщука ще у лютому, на початку збройної агресії росії, не припиняє своєї роботи ані на день.

У будні, від ранку і до вечора гуманітарний хаб видає й приймає пожертви жителів Луцької та сусідніх громад, а також закордонних партнерів. Так, лише за період з 16 по 20 травня пункт допомоги відвантажив у «гарячі» регіони України (а це Миколаївська, Харківська, Житомирська, Донецька області) майже 7 тонн необхідного. Це продукти харчування, засоби гігієни, побутова хімія, військова амуніція, ліки, дитяче харчування.

Читати ще: Луцький пункт допомоги за тиждень відправив 11,5 тонни гуманітарних вантажів

Подарунки отримали і цивільні, і військовики, які не дають агресорові просуватися углиб нашої території. А також медичні заклади, що обслуговують армійців.

Крім того, Ігор Поліщук повідомив, що секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко та член виконавчого комітету Сергій Балицький завезли та видали людям допомогу від Луцького центрального пункту допомоги в місті Харків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus