USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За несвоєчасну ліквідацію ями з луцького чиновника стягнули штраф

10 Червня 2015 16:12
За несвоєчасну ліквідацію ями, яка призвела до ДТП, оштрафували заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Миколу Осіюка. Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, – інформує «Під прицілом».

Луцький чиновник порушив норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху на вулиці Карпенка-Карого, перед перехрестям з вулиці Олексія Шума. Зокрема, він не ліквідував своєчасно вибоїну, що призвело доаварії, яка трапилася ще 23 квітня 2015 року.

Пояснюючи причину порушення дорожніх стандартів, держслужбовець посилався на те, що на ремонт цієї ділянки ніяк не можуть відшукати в бюджеті кошти. Хоча своєї вини не заперечував.

Відтак, суд визнав винним заступника директора Департаменту ЖКГ Луцької міськради у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 КУпАП та застосував до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень.

Сам же посадовець зазначив, що ліквідувати всі ями на дорогах неможливо, обґрунтовуючи це тим, що не завжди у місті сприятливі погодні умови для ремонту доріг. Відтак, в які терміни ліквідують цю вибоїну, Микола Осіюк так і не зміг відповісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 10 Червня 2015 16:14
Абсурд. Судити мають департамент ,а не працівника. Знову суди захищають державні організації.
Коректую заголовок: Показати IP 10 Червня 2015 16:41
За несвоєчасну ліквідацію ями з луцького чиновника стягнули штани
дідо Показати IP 10 Червня 2015 17:44
Чиновника оштрафували, тепер він буде змушений вкрасти асфальт з іншої ями, бо маленька зарплата не розрахована на штрафи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus