USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

За ніч у Луцьку затримали трьох п'яних водіїв

1 Лютого 2021 17:47
За нічну зміну луцькі патрульні виявили трьох водіїв, які керували у стані сп’яніння.

Про це інформують на фейсбук-сторінці патрульних.

Під час патрулювання у ніч на 1 лютого поліцейським повідомили, що водій Skoda Fabia кермує авто у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські прийняли інформацію та, рухаючись на вулиці Рівненській, помітили автомобіль, який підходив по орієнтуванню.

Інспектори зупинили транспортний засіб, а у 20-річного водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків керманич пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – 0,99 проміле, що майже в 5 разів перевищує допустиму норму.

Згодом інший екіпаж патрульних виявив автомобіль BMW 525. Після зупинки цього автомобіля, 25-річний керманич намагався схитрувати і пересів на заднє сидіння. У нього інспектори також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження оглядну на стан сп’яніння кермувальник відмовився.

Також близько 22-ї години вечора патрульні отримали повідомлення від заявника, який повідомив, що на вулиці Кравчука водій Skoda Octavia створює аварійні ситуації і може перебувати у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори зупинили автомобіль, який підходив по орієнтуванню, і помітили в керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння він також відмовився.

У результаті на всіх водіїв патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Патрульні зауважують, що за 2020 рік на території області зареєстровано 147 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 35 таких ДТП були з травмованими, в яких 4 особи загинули та 50 травмувалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
" Показати IP 1 Лютого 2021 17:53
А скільки не затримали?
12 Показати IP 1 Лютого 2021 17:57
пють і платять і не каються збільшіть штрафи чи що
Лучанка Показати IP 1 Лютого 2021 18:06
І шо... Можна подумати що їх чекає пожиттєве чи смертна кара. Стільки затримують пр кілька разів. Має бути закон один для всіх. Випив, зловити- 10 років тюрми. Машину забрати.
Жах ! Показати IP 1 Лютого 2021 18:38
,,,і ніякі світлофори та відеонагляди не допоможуть,доки бидло не будуть сажати.
Вася з Привокзальної Показати IP 1 Лютого 2021 22:50
Ви такі смішні, як мале пиво ! Ну, уявіть собі, шо всі рєзко прозріли і перестали пити за кермом. Так за шо ж тоді судді будуть жити ? Їм же хоч тоді бери та й роботи звільняйся ! А так народ підтримує один одного !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus