USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

За південь, Маріуполь, схід будуть важкі бої, – Арестович

2 Квітня 2022 20:10
За південь, схід та Маріуполь слід очікувати тяжких боїв.

Про це під час брифінгу повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович.

Водночас він додав, що після цього у окупанта не залишиться будь-яких резервів для наступу.

«Я вірю в наші збройні сили. Ми відіб’ємо південь, Маріуполь та схід, але уважно слідкуймо, бо легко там не буде. Можу зазначити одразу. Але після цього не думаю, що у військ РФ залишаться хоч якісь резерви для наступальних дій», – сказав Арестович.

Він також додав, що вночі 2 квітня ЗСУ завдали сильного удару по одній з таких колон. Внаслідок чого утворилася нова так звана «Чорнобаївка».

Олексій Арестович також зазначив, що російські війська надалі намагаються оточити українських військових у зоні ООС на Донбасі, проте фронт тримається.

«Головна інтрига в нас, як завжди, це схід України, де противник продовжує намагатися оточити угруповання наших військ в зоні ООС – від Ізюму на південь і від Волновахи на північ. Знаємо про це. Керівництво держави воєнне і політичне знають. Зосереджуємо відповідно наші зусилля на відбиття цієї загрози. Фронт тримається», – розповів Арестович.

«Вчора на південному фасі в районі Волновахи противник спробував розпочати наступ, але він був відбитий. Так само він намагається тиснути з фронту – район Авдіївки, Ясинувата і так далі. Також зупинений, відбитий з великими втратами», – зазначив радник голови ОП.

«Щодо Ізюму, він (ворог – ред.) зосереджувався, але прикрі події, які чомусь сталися на півночі, північніше від Харкова, загальмували ці їхні спроби кудись наступати. Менше з тим, ми повинні позбутися ілюзій. Там ще очікуються важкі бої зі південь, за Маріуполь, за схід України», – наголосив Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2022 08:47
якого милого волинян чоловіків масово відправляють воювати на схід і південь України, а щурів з Харкова, Києва і інших міст, які ховаються тут ніхто не чіпає, навіть тих, хто став на облік в воєнкомат - східняків не чіпають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus