USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ситуація на фронті залежатиме від здатності ЗСУ вести бій та уникати оточення, – розвідка

30 Червня 2022 13:42
У британській розвідці спрогнозували ключовий фактор, від якого залежатиме ситуація на фронті в Україні. Йдеться про здатність ЗСУ вести бій.

Крім того, у розвідці акцентують, що українським силам важливо уникати оточення. Стверджують, що це буде ключовим фактором під час кампанії, повідомляє 24 канал.

За інформацією розвідки, росіяни продовжують домагатися обмеженого прогресу. Вони хочуть оточити українських захисників у північній частині Донецької області. Досягнути цього сподіваються, наступаючи від Ізюма.

Напередодні британська розвідка заявила, що Росія намагається відновити швидкість на північній осі Ізюма. Українські сили продовжують утримувати лінію у цьому секторі.

Крім того, протягом найближчих тижнів росіяни, ймовірно, покладатимуться на ешелони резервних сил. Вони складаються з кількох окремих компонентів, які Росія начебто вже почала використовувати.

У ранковому зведенні Генштабу повідомили, що російські загарбники не полишають надій захопити Лисичанськ. Вони намагаються заблокувати місто та відрізати шматок траси Лисичанськ – Бахмут.

Для цього активно гатять з артилерії. Ба більше, б'ють не лише по наших позиціях, а й по цивільній інфраструктурі. Тому влада закликала місцевих жителів евакуюватися з Лисичанська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus