USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

За побиття свого чоловіка волинянці загрожує 8 років ув'язнення

10 Січня 2014 11:49
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму чоловіку жінці загрожує вісім років ув'язнення. Про це повідомили у прес-службі Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області.

Так, до чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від чергової медсестри Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання про те, що до них із колото-різаними ранами грудної клітки доставлено 55-річного жителя району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в помешканні подружжя виникла суперечка. Зі слів дружини, чоловік почав її дратувати, саме тому вона, схопивши кухонного ножа, нанесла йому удар у груди.

Зрозумівши, що накоїла, жінка зателефонувала до доньки і попросила її приїхати.

Донька разом із чоловіком, побачивши, що сталося, викликали «Швидку медичну допомогу», незважаючи на те, що батько просив цього не робити.

Слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрило кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus