USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винних у жорстокому побитті чоловіка у Луцьку взяли під варту

10 Серпня 2015 10:58
Громадян, які 31 липня 2015 року побили мешканця Луцька, взяли під варту. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Обрано запобіжний захід лучанину та мешканцю Ківерцівського району, які 31 липня цього року побили 29-річного мешканця Луцька. Їх обох триматимуть під вартою.

Нагадаємо, чоловік, якого вони побили, не приходячи до тями, помер у лікарні. Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, коли судитимуть винних у жорстокому побитті чоловіка повторно затримали.

Цим громадянам уже повідомлено про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі у керівництва прокуратури області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 10 Серпня 2015 13:02
а ту п"яницю-сусідку, яка чіплялася до дітей та підбурила до такої розправи з їхнім батьком, не затримуєте?????
третій Показати IP 10 Серпня 2015 15:10
А обитретій де? Било троє. Четвертий стояв на атасі. Чи не через тих третього й четвертого спочатку відпустили і тих обидвох.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus