USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За родини учасників АТО відповідатимуть волинські чиновники

8 Вересня 2014 12:43
Закріпити відповідальних за родинами загиблих під час АТО волинян планують в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 8 вересня.

Як повідомила заступник голови ОДА Світлана Мишковець, суть розпорядження у закріпленні керівників структурних підрозділів за сім’ями загиблих, або військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО полягає у координації дій з надання допомоги сім’ям з громадськими організаціями та волонтерами. Йдеться про соціальну, медичну реабілітацію, допомогу з облаштування, забезпечення дровами тощо. З її слів, координатор того чи іншого району повинен знати всю ситуацію з наданням допомоги та повідомляти про це Світлані Мишковець.

Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що до нього зверталися представники різних громадських організацій з проханням надати допомогу у створенні координаційного центру допомоги військовослужбовцям, які служать на Сході та родинам загиблих. Він звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка із закликом розглянути можливість виділення приміщення у Луцьку. Облдержадміністрація готова долучитися до того, щоб у максимально короткий термін таке приміщення забезпечити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волонтер Показати IP 8 Вересня 2014 16:47
А в с. Озерце (Ківерцівський район)та с. Кримне (Старовижівський район) - депутати та голова сказали, що проти того, щоб Головне управління земельних ресурсів виділяло земельні ділянки учасникам АТО!!!!! Ще якісь сходи селян проводять. А коли земля путувала і нікому не терба було роками то мовчали. Пане Гунчик розберіться!!! Ви ж Василенком обіцяли кожному учаснику земельну ділянку!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus