USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку хочуть створити координаційний центр допомоги АТО

3 Вересня 2014 17:52
Громадські активісти планують створити координаційний центр, який займатиметься потребами військових АТО та їх родин.

Про це стало відомо під час тристоронньої зустрічі УМВС з представниками ЗМІ та Самооборони Майдану Волині сьогодні, 3 вересня.

Ідею створення такого центру озвучила громадська активістка Марія Доманська. Вона відзначила, що нині ситуація в області потребує координації дій між організаціями і правоохоронцями. З її слів, цей центр має на меті об’єднати всі зусилля, які спрямовані на допомогу бійцям АТО та їх родинам.

Активісти вже звернулися до голови ОДА Володимира Гунчика, аби він допоміг з приміщенням, де є комунікації. Йдеться про медичну, психологічну допомогу. А центр при ОДА – не надто дієвий, кажуть вони. У координаційному центрі обіцяють допомагати військовим з оформлення документів, бо трапляється багато помилок у словах, прізвищах і під час видання довідок.

Координаційний центр займатиметься узагальненням інформації і допомоги тим, хто оголошений зниклим безвісти. Також планують координувати постачання амуніції, провізії до бійців, каже самооборонівець Сергій Рижков.

Активісти обіцяють, що центр співпрацюватиме з усіма волонтерами, правоохоронцями та владою. Разом з тим, обіцяють тримати зв’язок з центром допомоги 51 бригаді.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus