USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За березень зарплатні борги на Волині скоротилися майже наполовину

31 Березня 2009 12:34
Заступник начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської ОДА Ольга Ніколайчук у коментарі «Волинським Новинам» розповіла про оперативні дані станом на 30 березня щодо ситуації з виплатами заробітної плати в установах і організаціях Волині. Згідно з наявною інформацією, борги скорочуються, – повідомляє 31 березня репортер «Волинських Новин».
 
Пані Ніколайчук проінформувала, що за березень 35 економічно активних підприємств області погасили повністю заборгованість із виплати заробітної плати. Ще 42 структури борги з зарплати зменшили. У результаті, за словами Ольги Ніколайчук, з початку місяця підприємства-боржники виплатили 8,7 мільйона гривень. Таким чином, сума боргу скоротилася майже на половину (а саме на 46%) і наразі на Волині становить 10,4 мільйона гривень.
 
За словами посадовця, найбільш складною є ситуація щодо виплати заробітку працівникам на ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат», ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат», ТзОВ «Ковельрембуд». Також проблемними є Луцьке підприємство електротранспорту.
 
Ольга Ніколайчук розповіла, що серед міст обласного підпорядкування найбільше заборгували зарплатні у Луцьку – понад 5 мільйонів гривень і у Ковелі – понад півтора мільйони гривень. Серед районів області «лідирує» Старовижівський район, де приблизно півмільйонні борги з зарплати. Як пояснила пані Ніколайчук, тут більшість суми боргу створює  ВАТ «Дубечнівський керамічний завод», де досить складне становище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus