USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За благодійність батьків у школах видаватимуть чеки?

14 Лютого 2012 09:52
Збір благодійних внесків від батьків на потреби освітніх закладів області треба впорядкувати, бо надходить багато скарг.

Про це йшлося під час засідання колегії управління освіти і науки ОДА 13 лютого.

Обласна влада закликає освітян змінити підходи до залучення благодійних внесків від батьків. На думку голови ОДА Бориса Клімчука, лише тим педагогам нічого боятися, де «це відбувається «прозоро» і гласно»

«Добровільно, ніякого тиску, бо ми ж – інтелігенція. Ми не можемо дорікнути батькам… Нам важливо моральна сторона, це важливіше ніж будь-яка ціна» - стверджує губернатор.

Заступник голови ОДА Олександр Курилюк, як взірець для наслідування, навів Ковель. В місті залізничників, буцімто, робота щодо залучення благодійних внесків ведеться «прозоро». Тим часом із інших міст, за словами Курилюка, надходить багато скарг від батьків.

Посадовець наголосив, що кожен благодійний внесок має бути фіксованим і облікованим. «Чек якийсь видавати чи що?» - припустив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 14 Лютого 2012 12:45
І це правильно, дуже правильно.Так потрібно зробити повсюдно в дитячих садочках також і у всіх бюджетних організаціях, де є платні послуги ,їх потрібно облікувати, а не просто записувати на папірчиках, які самі підписують, а потім ідуть в руки адміністрації і вони куди хочуть, туди ці кошти витрачають.А так здали в банк, і буде видно, куди і кому ці кошти пішли на ремонт чи в карман директору чи заму,тобто тим , хто до них має доступ. В лікарнях також таку систему треба запровадити.Правильно
221 Показати IP 14 Лютого 2012 13:08
Треба щоб заклади відкрили рахунки у банках. Як школи так і лікарні. Я готова після наданої послуги в лікарні оплатити рахунок, після а не до.Якщо у мене не буде претензій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus