USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За інтернет-злочини лучанин отримав 2 роки

12 Липня 2012 16:19
2 роки позбавлення волі та повне відшкодування завданої матеріальної шкоди за скоєння шахрайств через всесвітню мережу Інтернет – таке покарання призначив Луцький міськрайонний суд Волинської області 31-річному місцевому жителю, який вирішив легко заробляти гроші. Cхеми «заробітку» були різноманітними.
Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.
Так, на початку червня 2011 року молодик «розвів» лучанку центру на мобільний телефон вартістю 1 тисяча гривень, взявши його нібито ремонтувати. Після цього він «позичив» у потерпілої ще й 6 тисяч гривень, які віддавати і не планував.
Вже у кінці вересня 2011 року спритник розмістив на одному із сайтів оголошення щодо продажу ноутбуків і мобільних телефонів. Щоправда, цим чоловік зроду не займався.
На його вудку потрапило чимало покупців, - усе йшло так, як планував шахрай. Кошти за неіснуючий товар потерпілі перераховували на відкриті банківські рахунки. Клієнтами кмітливого «підприємця» ставали у більшості громадяни, які проживають за межами області. Таким чином, чоловік «перестраховувався». Каже, думав, що у випадку звернень людей до правоохоронців, його буде важче знайти.
Утім, продумані схеми і плани шахрая не врятували. Міліціонери таки затримали спритника. Під час судового засідання чоловік визнав свою вину у вчиненні інкримінованих йому та частково відшкодував завдані збитки. Щодо міри покарання, то чоловікові доведеться провести два роки у місцях позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
справедливість Показати IP 12 Липня 2012 17:11
2 роки за 15-20 тисяч сидіти!!! а чиновники крадуть сотні тисяч і не сидять - ось наші реалії, така в нас справедливість
тот кто в курсе дела Показати IP 13 Липня 2012 09:14
он уже третий раз идет по статье за мошенничество первый раз дали условно второй попал под амнистию а за третий всего двагода он рецедевист и я считаю что судья и так его пожалела или взяла на лапу
тот кто в курсе дела Показати IP 13 Липня 2012 09:16
он уже третий раз идет по статье за мошенничество первый раз дали условно второй попал под амнистию а за третий всего двагода он рецедевист и я считаю что судья и так его пожалела или взяла на лапу
справедливiсть справжня Показати IP 13 Липня 2012 09:46
то давайте не будем мелких варюг садити взагалi, бо ж чиновники сотнями тысяч крадуть ? *вор должен сидеть в тюрьме*, дасть Бог й до чиновникiв доберутся
Лучанка Показати IP 13 Липня 2012 13:03
Так,таких гадів повинні садити і надовго, але і самим потрібно бути обачним і не мати діла з ними. Це все можна спокійно купити в магазині лиш би гроші.Мене дивує одне: як може кожен придурок відкрити разхунок у банку.Це дійсно абсурд. не країна,звичайно, а страна дураков.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus