USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

За місяць луцькі муніципали вилучили 7 літрів «пальонки»

2 Грудня 2008 17:40
Працівники управління Муніципальної поліції Луцької міської ради протягом листопада 2008 року проводили постійні відпрацювання з метою виявлення порушень правил торгівлі, благоустрою, екологічного законодавства. Відпрацювання проводились як у робочі, так і у вихідні дні, – повідомляють 2 грудня «Волинські Новини».
 
За інформацією заступника начальника управління Муніципальної поліції Валентина Оксенчука, протягом листопада працівники управління склали 30 протоколів про адміністративні порушення. Більш ніж половина з них (16) – порушення правил благоустрою (за ст. 152 КУпАП України).
 
Як повідомляє департамент інформаційної політики Луцької міської ради, решта протоколів складені за вчинення таких правопорушень:
– торгівля з рук у невстановлених місцях – 6, у тому числі промисловим товаром – 1;
– порушення правил користування житловими будинками та приміщеннями – 3;
– порушення правил утримання собак і котів – 1;
– порушення правил торгівлі на ринках – 2;
– порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами – 2.
 Окрім того, було вилучено 7 літрів спиртової суміші домашнього виробництва, 54 пачки тютюнових виробів та товарів промислової групи на суму близько 1 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Грудня 2008 13:54
і не стидно таким звітувати???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus