USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

За невиплату зарплати завели справу

9 Лютого 2012 11:04
Керівник одного із підприємств Луцького району не виплачував працівникам зарплату, хоча надходження на рахунки фірми були. Чоловіком зайнялася прокуратура.
Про це з посиланням на прес-службу прокуратури Волині повідомляє «Волинська газета» у номері від 9 лютого.
Прокуратура Луцького району проводить досудове слідство щодо керівника ПП ВКП «Волиньгранпостач», який безпідставно не платив заробітну плату працівникам підприємства.
Як встановила прокурорська перевірка, чоловік, маючи реальну можливість розрахуватися з людьми, з лютого по листопад 2011 року не виплачував людям платню. Натомість кошти спрямовував на господарські потреби «Волиньгранпостачу».
За це період на розрахунковий рахунок та в касу підприємства надійшов 1 мільйон 789,5 тисяч гривень. На зарплату ж керівник виділив лише 21,4 тисячі.
Проти директора приватного підприємства порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 175 КК України ‒ безпідставну невиплату заробітної плати, стипендії, пенсії чи іншої, установленої законом, виплати громадянам більше, ніж за один місяць, вчинену умисно керівником підприємства, установи або організації незалежно від форми власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus