USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

За облаштування кордону на Волині відповідатиме колишній голова облради

29 Травня 2009 12:11
За розбудову прикордонних пунктів пропуску відповідальним до 2015 року призначили заступника голови Волинської облдержадміністрації Василя Дмитрука. Нові обов’язки за ним закріпили під час наради по питанню обговорення стану виконання програми «Облаштування та реконструкції державного кордону на період до 2015 року», – повідомляє 29 травня репортер «Волинських Новин».
 
Під час наради з питань облаштування та реконструкції кордону обговорили заплановані роботи на пунктах пропуску «Гута», «Тур», «Хрипськ», «Пулемець», «Піща», «Доманове».
 
Щодо першого пункту, за словами Василя Дмитрука, цього року планують завершити під’їзну дорогу, на що потрібно залучити приблизно десять мільйонів гривень. А на побудову самого пункту – 3,5-4 мільйони.
 
Також згадали про «Пулемець» і «Піщу». Адже ці пункти пропуску не мають прив’язаності до території. Вони представлені лише вагончиками та ліхтарями. В той час, коли кордон з білоруської сторони повністю облаштований.
 
Крім обговорення питань щодо облаштування пунктів пропуску, робоча група призначила Василя Дмитрука відповідальним за виконання програми «Облаштування та реконструкції державного кордону на період до 2015 року».
 
Нагадаємо, торік влада визнала, що у волинському бюджеті не вистачає коштів для будівництва місцевих пунктів пропуску на білорусько-українському кордоні. Як варіант зокрема обговорювалася можливість підключити волинських прикордонників до білоруських батарейок.
 
Довідково:
 
Василь Дмитрук був попередником бютівця Анатолія Грицюка на посаді голови Волинської облради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus