USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За один день Ющенка вигнали з «Нашої України» і повернули назад

9 Лютого 2013 19:19
Політрада «Нашої України» повернула Віктора Ющенка в лави партії після того, як сьогодні, 9 лютого, рішенням політради Київської міської організації цієї партії його виключили з цієї політсили.

Як інформує інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», політрада партії «Наша Україна» скасувала рішення Київської міської організації, щодо виключення Віктора Ющенка з лав політсили.

«Ми (політрада «Нашої України» ) вважаємо рішення Київської міської організації тенденційним і таким, що порушує статут партії», - повідомила журналістам член політради «Нашої України» Ірина Ванникова.

Вона також повідомила, що «політрада призупинила діяльність Київської міської організації до проведення перереєстрації та проведення звітно-виборчої конференції 16 березня цього року».

Крім того, під час засідання політради було ухвалено рішення створити оргкомітет для проведення перереєстрації партії.

Київська міська організація партії «Наша Україна» виключила Віктора Ющенка з партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
800 Показати IP 9 Лютого 2013 20:32
г..но і ющенко мають багато спільного, в т.ч. не тонуть.
иван Показати IP 9 Лютого 2013 20:55
трутни покинули гнилий вулик стало зимно и назад вернулися : шизофрения одного банкивского шахрая и злодия понивечела надию людей вийти из рабства корупции и лицемирства -похоронила волю до борьби з ворогами держави и народу
111 Показати IP 9 Лютого 2013 22:39
НЕХАЙ ЮЩЕНКО ЗНАЄ І ЧИТАЄ ВСІ КОМЕНТАРІ, ЩО ВІН ТРУС, Г..ДОН, ЗРАДНИК, НА НАРИ ЙОГО ЗА ЗРАДУ, ЗА ПРОДАЖУ. ВІН С..А ПРОДАВ ВЕСЬ НАРОД ЯКИЙ ЧЕСНО ЗА НЬОГО СТОЯВ (ЗА СВОЇ ГРОШІ) НА МАЙДАНІ. Г..НО, А НЕ ПОЛІТИК, І НЕХАЙ СЕБЕ БІЛЬШЕ НЕ НАЗИВАЄ ПАТРІОТОМ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ...... ЯК ПР..ТИТУТКА ПРОДАВСЯ.
Знайка Показати IP 9 Лютого 2013 23:43
Давно пора, нарешті!
фелікс Показати IP 10 Лютого 2013 03:09
нехай такі трутні зд....ть як ти!Юля тобі багато наробила!ти інтелігент х.....!грицюку з жидичина подякуй за .....Волинь...
дідо Показати IP 10 Лютого 2013 08:08
Ющенко-справжній український президент. Але безграмотний люмпен заслужив Януковича та кремлівську агентку Тимошенко.
ss Показати IP 10 Лютого 2013 09:40
Пртия"наша Украина" с возвратом этого у.ода в свои ряды,подписала себе самоуничтожение......
иван Показати IP 10 Лютого 2013 19:12
нарид Украини думав що ющенко ТАК -а на провирку НУНС це зграя пи-сив за головного в них М.ДАК : за Маньку облигацию в дискусию вступати не буду-скоро все проясниться : Самим до себе треба мати повагу а небути плактоном в ризних пройдисвитив и шукати месию
Патріот Показати IP 10 Лютого 2013 22:46
Мій голос пішов за нього на останніх виборах
иван до Патріот Показати IP 11 Лютого 2013 02:46
для патриота -це Ваш особистий вибир : Але били пятна в Вашого месии чорниють : Визьмить оливець чистий аркуш паперу напишить що Ви про нього знаете а що би хотили знати и все стане на свое мисце
Сонька Золотая Ручка Показати IP 11 Лютого 2013 11:10
ой-ой-ой!!!А як кричали усi на майданах!!! такий вже хороший, наш, буде наша влада!!! тьху, дуполiЗи, тепер Юлька- наш херой, а те, що "поимела" i буде ще мати вас усiх, коли знову буде при владi, те ви не бачите! А Яника хто вибрав? А тепер хають так само- тi крали, цi крадуть та iншi потiм теж будуть красти- бо вас не переробишь, бо коли пишу вам тут комменти- то ви зi злости готовi лопнути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus