USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За півроку у Луцьку трапилося 16 надзвичайних подій

10 Липня 2009 11:16
Цьогоріч в обласному центрі Волині трапилося 16 надзвичайних подій. Серед них – знайдення вибухонебезпечних предметів, перевищення вмісту одоранту у газі. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів виконувач обов’язків начальника управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міської ради Микола Радь.
 
Цього року до управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту мерії надійшли 4 звернення громадян про знайдення вибухонебезпечних предметів. Серед них – міни, снаряд та граната часів Другої Світової війни, - розповів пан Радь. Також у лютому в приміщенні єврейської громади був знайдений вибуховий пристрій саморобного виробництва, - додав він.
 
Окрім того фахівець розповів й про переполох, який стався у Луцьку в червні через перевищення у газі одоранта. Наприклад, за словами пана Радя, великого шуму наробили у гуртожитку Луцького педколеджу.
 
«Дякуючи цьому одоранту там не трапилося надзвичайної ситуації, бо коли ми приїхали, то дихати там не було чим», - сказав він.
 
Пан Радь розповів, що неграмотними були дії персоналу гуртожитку. Попередньо, згідно усіх правил, треба перекрити усі крани на плитці і на трубі, - нагадав фахівець. Проте у коледжі не перекрили вхідні крани, які йдуть на газові плити.
 
Усього ж у Луцьку за півроку трапилося 16 надзвичайних подій, - резюмував Микола Радь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus