USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

За порушення правил паркування у Нововолинську блокуватимуть колеса

31 Березня 2009 13:19
Із 1 квітня збір за паркування автотранспорту в Нововолинську проводитиме муніципальна поліція, хоча раніше це було в компетенції виробничого управління комунального господарства міста. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
П’ятеро бійців міської муніципальної поліції збиратимуть кошти на шляхах, прилеглих до центрального міського ринку, – вулицях Ковпака, Сковороди, Хвильового, Зеленій,бульварові Шевченка та автодорозі Львів - Ковель. Вартість стоянки водіям коштуватиме, як і раніше, – дві гривні.
У випадку порушення водіями Правил паркування «муніципали» співпрацюватимуть із даішниками, блокуючи колеса в автомобілях.
Як розповів начальник відділу муніципальної поліції виконкому Нововолинської міськради Василь Буденчук, виручені кошти надходитимуть на утримання працівників відділу та, частково, – до міської казни.
Довідково:
Відділ муніципальної поліції розпочав роботу із 1 вересня 2008 року.
Від початку діяльності працівники відділу склали 47 протоколів, зафіксували близько трьохсот порушень правил торгівлі, благоустрою, охорони громадського порядку. Окрім того, разом із представниками інших структур «муніципали» провели близько півсотні рейдів.
Нововолинська муніципальна поліція щоденно опрацьовує близько десятка звернень громадян, половина з яких надходить до відділу у телефонному режимі. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus