USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.93

За рівнем зарплат Луцьк відстає від Нововолинська

25 Січня 2013 13:56
За рівнем оплати праці Луцьк займає другу позицію ( 2496 гривень) в області після Нововолинська, де середня заробітна плата становить 3018 гривень.

Про це повідомили у відділі інформації Луцької міськради.

Зокрема серед підприємств, які мають борги із заробітної плати, було назване Луцьке підприємство електротранспорту.

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська пояснила, що не надійшла державна субвенція у розмірі 1,3 мільйона гривень у грудні, казначейство не встигло у кінці року переказати на підприємство 97тисяч гривень, які виділили з міського бюджету.
Соколовська також зауважила, що було проведено соціологічне дослідження, яке показало, що у місті електротранспортом послуговується більше громадян пільгових категорій, ніж передбачено державною дотацією. Також вартість проїзду у тролейбусі (1 гривня) не покриває затрат на перевезення, тому проводиться робота щодо збільшення її на 25 копійок.
Станом на перше січня також загальна сума боргу із виплати заробітної плати по місту складала 4135,3 тисячі гривень, із якої понад 54 відсотки припадає на економічно активний сектор. Загальна сума боргу на 774,8 тисячі (або на 15,8 %) менше, ніж на початок попереднього року.

Окрім того, у місті значно зменшилась кількість підприємств, які забезпечують за виконану роботу середню заробітну плату в розмірі, меншому за гарантовану державою мінімальну заробітну плату.

Поповнили перелік підприємств із низьким рівнем середньої заробітної плати найманих працівників за результатами грудня ВАТ Луцьке ВТШП «Волинь», підприємство «Візор», ТзОВ фірма «Бріс», ЛФ «Руно» ТзОВ «Комерс», ПП «АТП № 1», ТзОВ «Агрос СП», ТзОВ «Фелічіта-Сервіс». Вийшли із цього переліку в грудні ПВТП «Світязь», ЗАТ «Західпромбуд», ТзОВ «Захід-риба».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus