USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За шахтарський довгобуд Волині взявся оперативний штаб

12 Травня 2011 15:22
У Нововолинську своє перше засідання провів оперативний штаб з будівництва та введення в експлуатацію 1-ї черги шахти №10 «Нововолинської».

Про це 12 травня повідомила газета Волинь-нова .

Для цього це волинський довгобуд, який зводиться більше двадцяти років, відвідав перший заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Попович.

Мета візиту високопосадовців у Нововолинськ - забезпечити виконання доручення Президента України щодо завершення у наступному році будівництва 1-ї черги шахти №10 «Нововолинської» та виконання завдань соціально-економічного розвитку регіону.

Оперативний штаб з будівництва та введення в експлуатацію 1-ї черги нового вугільного підприємства створили відповідно до наказу міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка. Штаб координуватиме будівельні роботи під землею та на поверхні й повинен пришвидшити здачу в експлуатацію єдиної в Україні нової копальні.

Очолив штаб перший заступник міністра Ігор Попович, який і провів перше її засідання.

Він наголосив на тому, що шахта №10 повинна зміцнити економічний потенціал Волині, працевлаштувати 1200 чоловік.

У свою чергу міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков поставив перед міністерськими чиновниками питання про необхідність будівництва об'єктів соціальної сфери.

Шахтобудівельники сподіваються, що вжиті заходи посприяють ще й кращому фінансуванню шахти. Адже лише напередодні Великодніх свят на погашення заборгованості із зарплати на підприємство надійшло більше восьми мільйонів гривень із 150 запланованих на цей рік.

Це дало можливість отримати робітникам зарплату лише за грудень минулого, січень та лютий нинішнього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus