USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині розпочав роботу оперативний штаб

8 Серпня 2014 18:07
Для того, щоб впливати на процеси у зоні АТО та запобігати надзвичайним ситуаціям, на Волині створили спеціальний координаційний орган.

Про це під час зустрічі із родинами військовослужбовців 8 серпня розповів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Перше засідання новоствореного штабу відбулося 8 серпня. До штабу увійшли представники силових структур, соціальних служб, військових комісаріатів, ДСНС, громадських організацій – ті, хто має безпосередній стосунок до впорядкування ситуації та зняття гострих питань, які сьогодні існують у суспільстві.

Зі слів Володимира Гунчика, президент уповноважив владу створити на місцях органи, які максимально допомагатимуть у вирішенні питань, що виникли останнім часом - це питання безпеки, антитерористичної діяльності, мобілізації, надання допомоги сім’ям військовослужбовців, роботи з волонтерами, інформаційної та правової безпеки, а також питання, які належать до компетенції міських та районних органів влади. Штаб також займатиметься питаннями пільг для військовослужбовців.



Засідання оперативного штабу відбуватимуться щотижня. Так, наступного планують послухати інформацію військового комісара, а поки більше уваги присвятять соціальному забезпеченню.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 20:30
"Для того, щоб впливати на процеси у зоні АТО ... на Волині створили спеціальний координаційний орган." - иными словами, власть уверена в том, что зона АТО распространится и к вам. Иначе как может влиять на процессы в зоне АТО этот координационный орган?
віра до Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 20:41
Грамотний ти, дончанин, це бесспорно, але краще направив би свій розум в потрібнше русло. Чи може так добре платять?
Домбас до Дончанин Показати IP 9 Серпня 2014 00:51
Ну що, пошуршав, пошуршав, заробив пару рубликів, уколовся і заснув?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus