USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Загрева позбудеться крісла заступника голови Волиньради

10 Вересня 2008 11:01
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк під час сесії  10 вересня пригрозив своєму заступнику Борису Загреві відставкою. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час перепалки, яка триває в сесійній залі облради, Анатолій Грицюк не надав слова Борису Загреві. Неочікувано це викликало заледве не скандал. Поки Борис Загрева наполегливо тримав піднятою руку, із залу почувся вигук: «Ви що, не признаєте заступника?»
На це голова Волиньради відповів, що ні, бо Борис Загрева не зареєструвався. Водночас Анатолій Грицюк емоційно кинув репліку, що на наступних сесіях ще розберуться, чи бути Загреві заступником голови облради.
Довідка:
Борис Загрева перейшов із УНП до «ЄЦ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
перехожий Показати IP 10 Вересня 2008 12:19
І повернеться Борис Юхимович з посади заступника у свою кооперацію. І буде фінансувати газету ЄЦ, а не УНП. І доведеться шукати йому нового редактора, якщо Пасаман не стане членом ЄЦ. Поживемо - побачимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus