USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Загибель української журналістки в Таїланді: у поліції вказали на дивну деталь

10 Червня 2020 21:17
Поліція Таїланду розслідує смерть української журналістки Ольги Фролової, тіло якої знайшли у лісі на острові Самуї. Для з'ясування загадкових обставин її смерті правоохоронці шукають смартфон померлої. Поліція відстежувала його розташування, що привело їх до місця, де знайшли тіло Фролової, але сам смартфон зник.

Від початку поліція схилялася до версії про вбивство Ольги Фролової. Допускають, що її могли вбити в іншому місці, пізніше сховати тіло і забрати смартфон, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Thai Examiner.

Поки правоохоронці прочісують територію у межах 100 м від місця, де знайшли тіло журналістки, у пошуках мобільного телефону загиблої. Він може стати важливим доказом у розслідуванні справи.

Правоохоронці поліції острова Самуї вилучили запис з камери відеоспостереження з місця, де Ольга Фролова помічена в останній день перед зникненням, 25 травня. На відео видно, як жінка повертає орендований мотоцикл в магазин, але їй не вистачає грошей для сплати.
Тоді вона спробувала продати мобільний телефон, і на кадрах відеоспостереження видно, як власник магазину його оглядає. Зрештою Фролова залишила там свій паспорт і пішла з магазину пішки.

Тіло Ольги Фролової знайшов працівник готелю глибоко в джунглях під листям кокосової пальми. Поліції стало про це відомо 6 червня о 17:00. Загибла українка перебувала у 12-річному шлюбі з Дмитром Фроловим, з яким разом виховували сина. Однак 2 місяці тому вона залишила чоловіка, щоб жити з новим коханим, з яким в неї близько року тривав роман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus