USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загиблих на сході волинян вшанували ходою центром Луцька

21 Травня 2017 17:15
Велелюдною ходою головним проспектом міста вшанували лучани пам'ять загиблих за єдність та територіальну цілісність України у зоні проведення АТО бійців.

Хода центром міста відбулася 21 травня у Луцьку після урочистостей, присвячених сумній річниці загибелі бійців 51-ї ОМБ під Волновахою.

Поклавши квіти до пам’ятного стенду загиблим за єдність України, учасники АТО-волиняни, представники місцевої влади, священики, члени родин загиблих на сході бійців та пересічні лучани вирушили велелюдною ходою під звуки українських військових маршів. Хода пройшла від Театрального майдану проспектом Волі до Київського майдану, де квіти поклали до монументу борцям за волю України.

Після цього учасники дійства вирушили колоною автобусів та легкових автомобілів до міського цвинтаря, що у селі Гаразджа, де на Алеї почесних поховань спочивають загиблі у зоні проведення АТО лучани.

Нагадаємо, під час урочистостей у драмтеатрі лучан закликали вітатися з бійцями словами «дякую, що захистив», є пам’ятати про їхній подвиг та жертву і передати цю пам'ять наступним поколінням, адже саме завдяки тим, хто не пошкодував своє життя за єдність України на сході, лучани мають змогу жити та працювати у мирному місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Травня 2017 09:22
піар на смертях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus