USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Загиблих на війні воїнів з Луцької громади хоронитимуть на Алеї почесних поховань у Гаразджі

13 Липня 2022 11:36
В обласному центрі Волині затвердили положення про Алею почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа, відповідно до якої загиблих на війні з росією воїнів Луцької міської громади ховатимуть на міському кладовищі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 13 липня.

Таке рішення прийняли, аби нормативно закріпити місця поховань військовослужбовців, працівників Національної поліції України, які загинули (померли внаслідок отримання поранення, контузії) під час участі в бойових діях проти військової агресії російської федерації та які були зареєстровані або проживали не менше п’яти років у населених пунктах Луцької міської територіальної громади, а також військовослужбовці, працівники Національної поліції України, сім’ї яких (батьки, дружина, діти) зареєстровані або проживають не менше п’яти років у населених пунктах Луцької міської територіальної громади.

Таким чином хочуть гідно вшанувати подвиг загиблих військовослужбовців, проявити повагу та шану до їх самопожертви від влади та суспільства.

Нагадаємо, волинський капелан і священник Михайло Бучак вважає, що Луцьк повинен мати свій цвинтар полеглих на війні героїв. Вільних же місць на Алеї слави, що на міському кладовищі у Гаразджі, лишилося обмаль, повідомив він.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus