USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заява волинського УКРОПу щодо провокацій на виборах у Любешівській ОТГ

28 Жовтня 2017 19:56
Голова волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов попередив волинян про можливі провокації, які готують проти кандидата на голову ОТГ.

Про це йдеться у заяві волинського УКРОПу.

Подаємо її без змін:

Шановні волиняни!

Завтра у 19 об’єднаних територіальних громадах нашої області пройдуть вибори до місцевих рад. Під час цієї виборчої кампанії на багатьох кандидатів від партії УКРОП здійснювався адміністративний тиск, їх шантажували та готували проти них провокації. На жаль, ми не вперше зіштовхуємось із такими нечесними діями конкурентів.

Із власних джерел нам стало відомо, що у населених пунктах Любешівського району, де відбудуться вибори до Любешівської ОТГ, представники кандидата від провладної партії роздавали кошти жителям громади з метою підкупу їх голосів. Завтра у цій громаді та Рівненській ОТГ (Любомльський район) готують провокації проти партії УКРОП. Конкуренти запланували давати гроші жителям цих громад від імені нашої партії, аби скомпрометувати наших кандидатів у депутати та кандидата на голову Любешівської ОТГ Василя Корця.

Ми закликаємо правоохоронні органи та громадські організації проконтролювати, аби вибори у Любешівській об’єднаній територіальній громаді та інших ОТГ області пройшли без порушень!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus