USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Закарпатські депутати допомогли «Нічним вовкам» перетнути кордон з ЄС, - ЗМІ

8 Травня 2016 14:53
Після того, як влада Литви і Польщі заборонила байкерам російського мотоклубу «Нічні вовки» проїзд по території цих країн з мотопробігом, вони потрапили на територію Словаччини через Закарпаття. Про це пише «Закарпаття онлайн» з посиланням на джерела в прикордонній службі.

За даними видання, у цьому байкерам, які підтримують агресивну політику президента РФ Володимира Путіна, допомогли депутати Закарпатської обласної ради - екс-швагро Віктора Медведчука і керівник облорганізації «Українського вибору» на Закарпатті Іван Чубирко та голова «регламентної» комісії облради, фігурант скандальних виборів у Мукачеві, екс-очільник міліції Закарпаття Віктор Русин.

Саме за їх сприяння «Нічні вовки» через пункт пропуску «Малий Березний – Убля» на українсько-словацькому кордоні потрапили до ЄС.

Видання зазначає, що Іван Чубирко представляє в облраді партію «Відродження», якою на Закарпатті неофіційно керує нардеп, член депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Михайло Ланьо (кримінальна кличка «Блюк»), а Віктор Русин є представником «Опозиційного блоку».

Метою перебування «вовків Путіна» в ЄС є дістатися Берліна для проведення 9 травня пропагандистської акції з нагоди завершення Другої світової війни.

Водночас, у прес-службі ДПСУ повідомили, що Держприкордонслужба вжила комплекс випереджувальних мір, аби недопустити в’їзд в Україну чи транзитний проїзд осіб із сепаратистськими та екстремістськими настроями, які можуть дестабілізувати ситуацію в нашій країні. Зокрема, це стосується і осіб на мотоциклах, яких відносять до байкерського руху «Нічні вовки».

«Під час прикордонного контролю за період пасхальних та травневих свят спроб перетину кордону України даною категорією осіб не було. У період з 28 квітня зафіксовали рух лише 3 байкерів із Білорусі, які планували перетнути кордон України. Однак, для запобігання можливих провокацій, що можуть призвести до негативних наслідків, Держприкордонслужба прийняла рішення про їх не пропуск на територію нашої держави», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Винищувач вовків Показати IP 8 Травня 2016 15:18
А на Україну вони як попали??? Українські прикордонники "типа не в курсе?"
Справедливий Показати IP 8 Травня 2016 16:12
Як вони потрапили на Україну? Де Державна Прикордонна Служба???? Генерал полковника Назаренка розжалувати до рядового і на пенсію.
апав до Справедливий Показати IP 8 Травня 2016 16:46
В Україну
Правда до Справедливий Показати IP 9 Травня 2016 01:48
На яку пенсію??? Вовчий мля квиток!!!
Журналіс там Показати IP 8 Травня 2016 16:35
Кому ви парите мозги, як байкери заїхали та п р о і х а л и Україну. Гидко читати цю дешеву типу інформаційну пропаганду.
Анонім Показати IP 8 Травня 2016 16:43
як російські фури блокувати то активісти були на пунктах пропуску і блокували всіх вся бо ті башляти нехотіли вовкі башльонули і проїхали без перешкод колиж ви патріоти гробани перистаните продаватися
АТО Показати IP 9 Травня 2016 10:42
Назаренка С*КУ каструвати і повісити за ноги на площі Незалежності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus