USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«ЗАХІД ТЕГ» подає на ДКП «Луцьктепло» до суду

5 Квітня 2016 14:59
Компанія, яка обслуговує котельню на вулиці Карбишева, подала до суду, аби стягнути борги.

Про це стало відомо під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» сьогодні, 5 квітня.

Так, голова комісії Сергій Була повідомив, що завтра відбудеться судове засідання за позовом компанії «ЗАХІД ТЕГ» до ДКП «Луцьктепло». Про це, каже він, йому повідомили на підприємстві.

Нагадаємо, минулого місяця компанія, яка обслуговує котельню на вулиці Карбишева, виставила підприємству ультиматум: укласти новий договір на давальницьку сировину, підписати меморандум про те, що не будуть множитися нові борги і розробити графік погашення попередніх боргів.

У березні борг перед «ЗАХІД ТЕГ» складав більше 4 мільйонів гривень. Згодом компанія пригрозила відключенням опалення та гарячої води лучанам, бо ДКП «Луцьктепло» не погодилося укладати новий договір. Пізніше від цих претензій в компанії відмовилися.

Однак про борги компанія не забула. Оскільки новий договір на умовах, вигідних «ЗАХІД ТЕГ», не підписаний, а борги - не погашені, компанія подала до суду.

Нагадаємо, відсьогодні у Луцьку відключили гарячу воду, оскільки НАК Нафтогаз припинив подачу газу ДКП «Луцьктепло» за борги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петро Показати IP 5 Квітня 2016 15:50
Це результат роботи "господарника" Романюка М.Я. і одного з перших його радників Кривицького А.Ф. Дякую лучанам, що голосували за такого господаря!!!
мул до Петро Показати IP 5 Квітня 2016 20:15
в цій мутній воді всім керує ЯКОВЛЕВ. А ЗА НИМ БОНДАРУК РОМАН. А ОБИДВА РЕЙДЕРИ.
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2016 17:07
Чого мають страждати люди.якi добросовiстно платять? C--ки!!!
дло Показати IP 5 Квітня 2016 17:45
До чого тут Романюк? Це результат роботи керівництва Луцьктепло.
Максим Показати IP 5 Квітня 2016 19:34
Треба зробити вкого є борг то закривати і пломба поставити. А вкого нема борг нехай включає. Хто зробит поручення до СУДДУ і все нашо страждати людей
Микола до дло Показати IP 5 Квітня 2016 19:47
Ти правий, Романюк тут ні до чого, та й до функціонування міського господарства він не має н і я к о г о відношення, бо ним не займається!!! А керівництво Луцьктепло певно ти призначав - тоді визнавай свою непрофесійність в сфері управління і повертай зарплату в міський бюджет, як за невиконану роботу.
тепло Показати IP 5 Квітня 2016 20:10
романюк нідочого, але всім керує перший зам яковлев. а він тільки і бачить комуналку захопити нахаляву. бо вони вріменьшіки. прийшли хапнули і пішли, а нам тут жити!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus