USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Західінкомбанк» до позичальників: Прийшов час «збирати каміння»

2 Грудня 2013 10:40
Колектив ПАТ «Західінкомбанк» зробив офіційну заяву щодо подальшої діяльності. Нагадаємо, що вже понад п’ять років вкладники фінансової установи не можуть забрати свої гроші, а боржники банку – не поспішають повертати кошти.

Волинські Новини подають текст звернення, з яким до нас звернуласяНезалежна профспілка працівників ПАТ «Західінкомбанк».

Останнім часом ситуація навколо питання повернення вкладів вкладникам ПАТ «Західінкомбанк» дуже загострилась. Це питання піднімається на різних рівнях і у різних інстанціях. Без сумніву, що виконувати свої договірні зобов’язання повинні усі, в тому числі і банки. Повернення коштів повинно відбуватись вчасно і у повному об’ємі. Але ж, усім зрозуміло, що швидкого поступлення коштів від позичальників очікувати не варто.

Колектив банку від моменту кризи 2008 року і до сьогоднішнього дня щоденно наполегливо працює над підтримкою життєдіяльності банку, поверненням кредитів та максимально-можливою виплатою коштів вкладникам. Ми це здійснюємо практично і бачимо, що процеси повернення кредитів дуже заформалізовані. Над цим напрямком постійно працюють юристи банку. Проте, однозначно, що з моральної точки зору, деякі позичальники показують себе не з кращої сторони. Правда є одна: якщо брав гроші – віддай. То чому ж, вигадуючи неймовірні заплутані схеми, шукаючи найменші дірки в законодавстві, недобросовісні бізнесмени стараються ухилитися від сплати грошей і повернення кредиту? Де тут мораль? Де совість?

Працівники Західінкомбанку, перебуваючи на робочих місцях, витримують постійний тиск як зі сторони вкладників, так і зі сторони контролюючих органів. Десятки перевірок відбулося за останні роки. Незліченна кількість запитів від громадян, а також від усіх контролюючих органів, депутатів усіх рівнів, Національного банку України і т.д. Скільки можна перевіряти одне і те ж саме? Які ще відповіді треба дати на поставлені запитання? Відповідь одна – кредити повинні гаситися! Тоді повністю відновиться нормальна робота банку!

Працівники Банку стурбовані можливими наслідками від закликів про ліквідацію банку. Адже у кожного з нас є сім’ї та діти. Ми також громадяни, і працюємо ми в Банку. Ніхто з нас не хоче втратити свої робочі місця.

Трудовий колектив, закликає усіх позичальників до діалогу. Прийдіть до Банку. Сядьмо за стіл переговорів. Давайте спільно розробимо взаємоприйнятний план дій і почнемо його виконувати. Переговори та діловий підхід дають можливість вирішити проблеми з поверненням кредитів. Прийшов час «збирати каміння».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 2 Грудня 2013 19:45
А де ділись кошти з уже повернутих кредитів і влиті мажором-власником інвестиціі? Невже працівники цього злодійського банку не розуміють, що вони вже реально втратили своіх вклаників, які забравши своі кошти розбіжаться.А нові вкладники ще років з 10 не появляться. Нехай собі працівники проводять свою "претензійну" роботу, сидячи в теплих кабінетах і отримуючи зарплату. Але вкладники помирають, не отримавши кошти на лікування і проклинають вас і вашого хазяіна...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus