USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Західінкомбанк» вилучатиме заставу у проблемних клієнтів?

3 Червня 2009 13:46
«Дело» з’ясувало, у яких проблемних банках існують програми реструктуризації заборгованості і де можна одержати інформацію про такі програми. Про це 3 червня інформують «Волинські Новини».
У «Західінкомбанку» замість впровадження програм з реструктуризації заборгованості вибрали інший підхід до роботи з проблемними позичальниками. Співробітник кредитного відділу головного офісу фінустанови на запитання про можливі пільгові умови для клієнтів, які не можуть платити за кредитом, почав детально описувати, наскільки швидко банк може вилучити у позичальника заставу. «Ми подаємо позов до суду для вилучення заставного майна, а окрім цього, ще й на власне майно клієнта», – пояснив він.
Щоправда, є імовірність, що банк все ж піде назустріч позичальникові. «Вам треба довести, що ваша фінансова ситуація через декілька місяців зміниться. Потрібно буде написати лист на ім`я тимчасового адміністратора. Його буде розглянуто», – говорить фахівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus